Des Moinesissa, Iowassa Yhdysvalloissa toimiva Star-radiokanava on yli kahdenkymmenen vuoden ajan toteuttanut muutamia lukijoidensa joulutoiveita kirjeiden perusteella. Tänä vuonna tapahtui jotain aivan ainutlaatuista, sillä he saivat kirjeen kaksi vuotta sitten munasarjasyöpään kuolleelta Brenda Schmitzilta.
Hän oli kirjoittanut ennen kuolemaansa useita kirjeitä ja antanut ne ystävättärelleen toimitettavaksi ohjeidensa mukaisesti. Radiokanavalle osoitettu kirje oli määrä lähettää, kun hänen aviomiehensä David on löytänyt uuden rakkauden.
Brenda esitti kolme joulutoivetta. Ensiksi hän pyysi miehensä naisystävälle hemmottelupäivää kiitokseksi siitä, että tämä auttaa kasvattamaan heidän neljää poikaansa.
Toisena toiveena oli matka, jotta uusi perhe pääsisi luomaan omia ikimuistoisia hetkiään. Radiokanava valitsi kohteeksi Disneylandin. Neljän päivän reissulle pääsevät myös äitipuolen kaksi omaa lasta.
Kolmanneksi Brenda halusi kiittää häntä hoitanutta sairaalan henkilökuntaa ja pyysi heille juhlia, jossa tarjoillaan ruokaa ja juomaa.
Sekä kirjeen lukenut radiotoimittaja että aviomies joutuivat pyyhkimään kyyneliään useaan otteeseen liikuttavan lähetyksen aikana. David sai vielä mukaansa Brendan kirjeen, joka oli osoitettu uudelle naisystävälle.
Star-radion lähetyksestä uutisoi AmazingNews-sivusto