Nylon Beat -duosta aikanaan julkisuuteen nousst, nyt sooloartistiksi siirtynyt Jonna Geagea (o.s. Kosonen) odottaa esikoistaan.
– Olen raskaana, vauva on tulossa ja olemme mieheni kanssa molemmat hyvin onnellisia, 34-vuotias Jonna on vahvistanut IS:lle.
– Vauva syntyy lokakuussa ja olen voinut todella hyvin. Minkäänlaisia ikäviä tuntemuksia ei ole ollut. Painoa ja rintamusta on tullut lisää, mutta muuten odotus ei tunnu missään. Jos en olisi käynyt ultrassa, en edes uskoisi olevani raskaana, koska voin niin törkeän hyvin, Jonna kertoo.
Lapsen sukupuoli ei ole vielä tiedossa.
– Haluan kyllä tietää sen ennalta, mutta vielä emme ole ottaneet asiasta selvää.
Jonna on mukana UIT:n Ilon palasia -revyyssä, joka pyörii Helsingin Hakaniemessä Arena-näyttämöllä toukokuun loppuun. Sen jälkeen esitys siirtyy Alahärmään Powerparkiin kahdeksi viikoksi. Vaikka Jonna tanssii lavalla hyvin vauhdikkaissa kohtauksissa, ainakaan vielä vauva ei ole haitannut menoa.
– Uskon jaksavani kaikki esitykset ilman että mitään esityksen kohtia tarvitsee muuttaa minun takiani.
Tosin esiintymisasuja on jouduttu muokkaamaan raskauden edetessä.
– Olemmekin UITissa ihmetelleet jo pitkään, miten asiaa ei ole huomattu, vaikka minulla on jo aivan selvä vatsa – ja ennen kaikkea valtavat rinnat. Kohta varmaan olisi lähtenyt liikkeelle huhu siitä, että olen ottanut jättisilikonit, Jonna nauraa iloisesti.
Lähde: IS