Joulu ja uusivuosi aiheuttavat muutoksia bussiaikatauluihin

Bussiliikenteen aikatauluissa on useita muutoksia ja poikkeuksia jouluna ja vuodenvaihteessa. Aikataulut kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin. Myös bussiliput kannattaa ostaa jo etukäteen, sillä Matkahuollon lipunmyynnissä on vilkkainta juuri joulunaluspäivinä. Tiheät vuorovälit ja tarvittaessa vuoroille otettavat lisäautot varmistavat mukaan mahtumisen. Osa vuoroista jää pyhinä kokonaan ajamatta, varsinkin jouluaattona ja 1. joulupäivänä.
Tarkista aikataulutiedot Matkahuollosta
Kaikki aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien saa Matkahuollon internetsivuilta osoitteesta matkahuolto.fi ja mobiiliversiona osoitteesta m.matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida myös mahdollisen poikkeusliikenteen.
Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta 0200 4000. Asiakaspalvelukeskus palvelee jouluviikolla maanantaista perjantaihin klo 8-19. Muina aikoina palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,71 € / min + pvm.
Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.
Osta bussiliput ennakkoon
Joulun matkustus on vilkkainta joulua edeltävinä päivinä, jotka voivat olla ruuhkaisia myös Matkahuolloissa. Tuolloin matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen.
Bussi- ja paikkaliput voi ostaa internetistä Matkahuollon sivuilta. Joulunpyhien sekä Tapaninpäivän jälkeisen tiistain netti- ja paikkaliput on hankittava perjantaihin 23.12. klo 13.00 mennessä.
Pika- ja useisiin vakiovuoroihin voi myös varata bussi- ja paikkaliput puhelimitse numerosta 0200 4000. Puhelimitse varatut liput lunastetaan R-kioskeilta tai Matkahuollon omista toimipaikoista.
Liput voi käydä ostamassa etukäteen myös paikan päältä Matkahuolloista.
Joulupaketit Matkahuoltoon viimeistään 20.12.
Matkahuolto kuljettaa myös joulupaketit edullisesti ja nopeasti ympäri Suomen. Jouluksi perille halutut paketit pitää laittaa matkaan viimeistään tiistaina 20.12.2011. Paketteja voi lähettää ja noutaa Matkahuoltojen lisäksi myös Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista kautta maan. Lisätiedot osoitteesta matkahuolto.fi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...