Seksityöläinen Isa Häkkinen murtaa seksin myymiseen liittyviä myyttejä omalla Instagram-tilillään.

Ylen Perjantai-dokumentin Pitääkö seksityötä hävetä -jaksosta tunnetuksi tullut Häkkinen kertoo Instagramin Stories-osiossa, kuinka kannattaa toimia ostaessaan seksiä. Häkkisen mukaan tärkeintä on olla asiallinen.

– Jo peruskohteliaisuus ja aivan normaalit käytöstavat riittävät. Tervehdi, puhuttele toista kuten vertaistasi. Älä ole ilkeä, töykeä, alentava, halveksuva tai uhkaava, Häkkinen kirjoittaa Instagramissa.

Häkkinen painottaa, että yhteydenotossa kannattaa kertoa, mitä on etsimässä, koska ja missä tapaamista toivotaan ja minkä pituisen tapaamiskerran asiakas haluaisi. Lisäksi Häkkinen toivoo, että asiakas kertoo ikänsä ja sukupuolensa.

Viestit tulisi pitää mahdollisimman lyhyinä.

– Pyri tehokkaaseen ja tiiviiseen viestittelyyn – vähemmän on enemmän! Älä siis jaarittele, lörpöttele tai höpöttele tarpeettomasti asioista, jotka eivät olennaisesti liity tapaamisen sopimiseen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Häkkinen sanoo, ettei peniksen kokoa tai muotoa tarvitse tuoda esille yhteydenotoissa.

– Paitsi jos se on aivan oleellinen tieto molemminpuolisen mukavuuden takia, esimerkiksi siksi että tarvitset erityiskokoisen kondomin tai olet yksinkertaisesti niin suuri, että se on ollut este, nainen tarkentaa.

Fantasioista ja mieltymyksistä olisi Häkkisen mukaan hyvä kertoa etukäteen.

– Fetisseistä pyydetään yleensä ekstraa eivätkä kaikki niitä tee, ja aivan syystä – ne vaativat usein henkistä valmistautumista ja asennoitumista oikeaan mielentilaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

TV: Seksityöntekijä Isa, 27, kertoo ammatistaan – ”Osa jättää vihkisormuksen autoon”

Laulaja Evelina avautuu ensimmäistä kertaa seksuaalisesta suuntautumisestaan