Jussi Parviainen avautuu blogissaan jälleen uskomattomilla paljastuksilla. Osansa saa niin Ilkka Kanerva, Jippu, Jussi Lampi kuin Anitra Ahtolakin. Vaimonsa Saanan touhuja Parviainen valaisee kertomalla, että taannoisella tanssikeikalla itselleen miestä etsinyt eroottinen tanssija saattoi löytää yhteisen sävelen Arto Länsmanin, Johanna Tukiaisen ex-miehen kanssa!
Jussi kertoo, että Kouvolan keikan jälkeisenä aamuna Arto vastasi Saanan puhelimeen. Saana on tunnettu siitä, että haluaa esiintyä ”seksikissana” ja ennen kyseistä esiintymistä hän julkaisikin blogin, jossa kertoi etsivänsä miestä.
Lisäksi Jussi uhkaa vaimoaan oikeustoimilla, sillä tämä on hänen mukaansa syyllistynyt tietosuojarikokseen.
”Häntä ei olisi missään tapauksessa pitänyt tuoda jukisuuteen. Olisimme molemmat säästyneet paljolta. Minä tuskalta ja niin Saanakin kohta, kun se asia ja rikos tulee tuomioistuimen käsiteltäväksi, että hän hakkeroi tai hekkeroitti minun nettisivustoni ja sähköpostini pois käytöstäni. Tietosuoja-rikos on törkeä ja hän vielä meni myöntämään sen blogissaan, samalla kun laittoi minun sivulleni ilmoituksen, että olen bedofiili ja tahdon alaikäsiä tyttöjä”, kirjoittaa Jussi.