Ystäviensä kanssa juhlimassa ollut Kenneka Jenkins, 19, katosi hotellista Yhdysvaltojen Illinoisissa. Myöhemmin hänen ruumiinsa löydettiin hotellin pakastimesta. Jenkins löydettiin lähes vuorokausi sen jälkeen, kun hänen ystävänsä olivat soittaneet hänen äidilleen kertoakseen tytön kadonneen.
Jenkinsin äiti Tereasa Martin kertoi menneensä hotellille auttamaan tyttärensä etsinnöissä. Muutama tunti myöhemmin perhe ilmoitti Jenkinsin kadonneeksi.
Poliisit kertovat kolmen jälkeen aamuyöllä kuvatun videon näyttävän, kuinka humalainen Jenkins kävelee lähellä hotellin vastaanottoa. Poliisien teorian mukaan päihtynyt tyttö oli kävellyt pakastimeen vahingossa ja jäänyt lukkojen taakse.
– Olen kauhuissani. Kukaan ei olisi voinut kuvitella mitään tällaista. Se on uskomatonta, Martin totesi.
Martin ei usko tyttärensä kuoleman olleen vahinko. Hän epäilee poliisien kertomusta, sillä uskoo, että tytön olisi ollut vaikea avata pakastimen raskaat ovet yksin. Äidin mukaan tytär olisi ymmärtänyt olevansa väärässä paikassa. Martin on myös tyytymätön hotellin henkilökuntaan, joka ei hänen mukaansa ottanut etsintöjä riittävän vakavasti.
Lähde: New York Post