Keskusta huijasi törkeästi tieverkkoasiassa – kuva "Suomen rapistuneista teistä" on Venäjältä

Lapin Kansa -lehti on huomannut pääministeripuolueen, eli Suomen Keskustan huijanneen härskisti torstaina Twitter-tilillään julkaisemallaan valokuvalla, jossa näkyy erittäin huonokuntoinen tie. Keskusta kirjoitti kuvaan seuraavan tekstin:
”Teidemme rapistuminen on pysäytettävä. Nyt on aika hakea ratkaisuja. Keskusta.”
Lapin Kansan mukaan puolue viittaa kuvassa epäilemättä liikenneministeri Anne Bernerin (kesk.) esitykseen tieverkoston yhtiöittämisestä ja yrittää osoittaa kuvalla, miten huonossa kunnossa suomalaiset tiet ovat. Onkin vain niin, että kuva ei ole Suomesta laisinkaan, vaan Venäjältä. Lapin Kansa selvitti, että kuvan on ottanut kansainväliselle Shutterstock-kuvasivustolle venäläinen ja Venäjällä asuva valokuvaaja Evgeniia Freeman.

Keskusta jakoi venäläisen tiekuvan Twitter-tilillään seuraavan viestin kera:
”Koko Suomi tarvitsee kunnon tiet ja väylät. Nyt on haettava ratkaisuja korjausvelan kasvun pysäyttämiseksi. #liikenneuudistus #liikenne.”
Keskustalla pn tuskin päämääränä alkaa korjata Venäjän teitä, joten venäläisen tien käyttäminen kuvassa, jossa viitataan Suomen teiden rapistumiseen osoittaa ala-arvoista harkintakyvyn puutetta Suomen pääministeripuolueelta.
Lähde: Lapin Kansa
Kuva: Twitter / Suomen Keskusta


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.