Koko kansan Johanna, osa 5

[jwplayer]http://vid.metropoli.net/reality_5.flv[/jwplayer]

Koko kansan Johannan viidennessä jaksossa selviää mitä tapahtuu kun Johanna haluaa hyvää seksiä. Tällä kertaa glamourkiertueen keikka suuntautuu Tulisuudelmaan Vantaalle, jossa Johanna avautuu kokemastaan väkivallasta, ja Artolla on meno päällä. Ohjelmassa nähdään myös Johannan tyylivinkkejä glamour-elämään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

14 Kommenttia
 1. Tero sanoo

  Tuksu, olet rohkea ja muodokas malli. Unohda haukkumiset! Ota rennosti. Et tarvitse viinaa! Ole varovainen viinan kanssa!

 2. tyttis sanoo

  toi Arto on kyl niin kauhee äijä.surullinen Johannan puolesta=(.

 3. aino sanoo

  Ton Arton pitäis kyllä mennä hammaslääkäriin.

 4. aino sanoo

  ihan tota puhut toinen mokailija. Olet varmaan yhtä huolestunut Johannasta kuin minäkin. Ettei vain sattuisi kohta kuin Armi AAvikolle, eli joi itsensä hengiltä. Ylipaino ja masennus ei ole mikään ihme kun käyttää niin paljon holia kuin Johanna. Eli kuule Johanna LOPETA se lääkkeiden syyttäminen sun ylipainosta ja masennuskesta ..

 5. MonaLisa sanoo

  Niin..Monroe on mennyt naimisiin 16,28 ja 30 vuotiaana..ei siis kertaakaan 32 vuotiaana 😀 mutta mehän se jo tiedettiin että tuksu on hieman yksinkertainen ja valehtelee varmaan aina..

 6. Astetta parempi sanoo

  mitä paskaa toi ämmä puhuu 😀
  ”Molemmat mentiin naimisiin 32-vuotiaina… Ensimmäisen kerran..”
  Öö? Marilyn meni naimisiin ekan kerran 16 vuotiaana. 😀

 7. Toinen mokailija sanoo

  Johanna, olen seurannut elämääsi jo pitemmän aikaa ja kärsinyt nähdessäni, kuinka annat alentaa itsesi ja kuinka teet sen välillä jopa itse. Me ihmiset olemme hyeenoja; käymme heikon kimppuun ja raatelemme hänet vähitellen kuoliaaksi. Jotkut meistä eivät saa rauhaa, ennen kuin sinustakin on tullut loppu.
  Siksi pyydänkin, näytä meille kaikille närhin värkit. Ota lomaa, sekä julkisesta elämästäsi, Artosta että Juliasta. Mieti, kuka sinä olet. Astu sen jälkeen julkisuuteen uutena naisena; raittiimpana, raikkaampana ja valmiina uusiin haasteisiin.
  Huomaan kirjoittamistasi teksteistä, vaikka ne eivät yleensä kovin harkittuja olekaan (ja oikeinkirjoituskin tökkii), että olet älykäs nainen, joka miettii elämän totuuksia enemmän kuin moni meistä tavallisista tallaajista. Julkisuus on sokaissut sinut. Luulet, että et voi elää ilman sitä. Totuus on, että Suomi ei enää koskaan unohda Johanna Tukiaista. Voit ihan rauhassa pitää pienen paussin. Itse asiassa, katoaminen julkisuudesta saisi meidät hulluiksi uteliaisuudesta. Sen jälkeen – Johanna uudessa kuosissa, uusin aihein. Wau.

 8. Aaron sanoo

  Kiva nähdä, että et juo alkoholia! Se ei olisi hyväksi lapselle. Koita pysyä raittiina.

 9. Vihannes sanoo

  Vielä kivempaa jos pinkki mekko olisi mahtunut päälle ilman että vetoketju pitää rikkoa ja sitä sitten peitellä märilynvillatakilla ja höyhenpuuhkalla.

 10. Ninsku sanoo

  OLEN OIKEEESTI OLLU KATTOMASSA TÄTÄ MAAILMAN IHMETTÄ! PORMESTARI VANTAALLA! TOIVOTTAVSTI KYSEISTÄ KLIPPIÄ EI TÄNNE IKINÄ TULE! 😀

 11. SeBastian sanoo

  Hei hilleri, ota pilleri ja jätä syyttömät rauhaan!

 12. voih sanoo

  tuksuuu :D!

 13. Jenspa sanoo

  No on se sanottava että osoittaa tuo pinkki mekko kyllä parempaa makua kuin aiemmat.. Voi pukeutua kivasti näyttämättä kaikkea

 14. Glamour sanoo

  Jossu hei, ihan oikeesti, heitä toi takki roskikseen.
  Ei ihan ole bettyjonssonia..

Jä vastaus

Your email address will not be published.