Come Alive – hitistään tunnettu helsinkiläinen dj-kollektiivi HeavyWeight on kiinnitetty Jennifer Lopezin ensi viikon Suomen keikan lämmittelijäksi. Lopez esiintyy keskiviikkona 7.11. Hartwall Areenalla Helsingissä.
Pari vuotta sitten aloittanut HeavyWeight (DJ Rascal, Leo Lotsaless, DJ Lovetone ja DJ Mista S) on noussut lyhyessä ajassa Suomen electronic dance music –skenen huipulle. Lukuisten keikkojen ja sinkkujulkaisujen lisäksi yhtye on toiminut myös Helsingissä Tigerin, Tivolin, Circuksen ja Kaivohuoneen resident dj:nä.
Heavyweight on aktivoitumassa myös julkaisurintamalla. Yhtye julkaisee jatkoa kesäkuussa ilmestyneelle Come Alive – singlelleen vielä tämän vuoden puolella. Uuteen singleen kuvataan marras-joulukuun vaihteessa myös video, jonka kuvauksiin Madridiin on mahdollista voittaa matkat yhtyeen Facebook –sivujen kautta. Edellinen single Come Alive saa puolestaan maailmanlaajuisen levityksen, kun se julkaistaan hollantilaisen Be Yourself Musicin toimesta maailmanlaajuisesti tänään.
Jennifer Lopez -konserttiin on vielä jäljellä muutamia hyviä istumapaikkoja, sekä mahdollisesti näkörajoitteisia paikkoja aivan konserttilavan läheisyydestä. Liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ( www.lippu.fi ) alkaen hintaan 69 euroa plus toimituskulut.