Rakastaan pettänyt näyttelijä Kristen Stewart uskoo yhä, että nelivuotinen suhde on pelastettavissa. Robert Pattisonille lähettämissään kirjeissä Kristen on kertonut tehneensä elämänsä suurimman virheen ja anelee Robertilta anteeksiantoa. Kristen rukoilee, että mies ottaisi hänet takaisin.
– Robert on saanut häneltä lukemattomia käsinkirjoitettuja kirjeitä, joissa Kristen kirjoittaa, ettei voi elää ilman Robertia, että hän rakastaa tätä ja että Robert on hänelle Se Oikea, Robertin läheinen ystävä kertoo Life&Style-lehdelle.
Kristen on lähteen mukaan niin tosissaan suhteen pelastamisen kanssa, että on jopa tarjoutunut lähtemään Robertin kanssa pariterapiaan.
Kristenille antaa toivoa se, että pari on edelleen puheväleissä. Robert ei ole kokonaan sulkenut tätä elämästään, vaikka ei ole vielä pystynytkään kohtaamaan petollista naisystäväänsä kasvokkain.
– Kristen kirjoitti, että on valmis puhumaan kaikki selväksi pariterapiassa. Hän ei suostu antamaan periksi.
Toistaiseksi kommunikointi on melko yksipuolista, vaikka kommunikointia onkin.
– Hän tekstailee Robertille pitkin päivää. Robert vastaa ehkä yhdellä sanalla.
Pariskunta ei ole tavannut toisiaan kasvokkain sitten heinäkuun, jolloin Kristen kärähti pettämisestä ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Molemmat ovat ainakin toistaiseksi jättäneet taakseen yhteisen Hollywoodin kotinsa.
Lähde: IL

Twilight-pariskunnan saaga on katkolla