Kuoppaan lasketusta ruumisarkusta alkoi kuulua huutoa: ”Päästäkää minut ulos täältä!”

Irlannin pääkaupungissa Dublinissa järjestettiin 12. lokakuuta varsin ainutlaatuiset hautajaiset.

Twitterissä julkaistulla videolla näkyy, kun Irlannin puolustusvoimien veteraanin Shay Bradleyn arkku on laskettu hautaan ja hautapaikalla alkaa soida surullinen säkkipillimusiikki.

Yhtäkkiä arkusta alkaa kuitenkin kuulua koputusta ja huutoa: ”Haloo! Haloo! Päästäkää minut ulos täältä! Täällä on vi*un pimeää!”

Osa hautajaisvieraista alkaa nauraa, mikä ei ole kovin oletettava reaktio tilanteeseen nähden. He kuitenkin tietävät Bradleyn olleen melkoinen huumoriveikko ja arvasivat hänen järjestäneen hautajaisiin tyylinsä mukaiset viimeiset hirtehisen hauskat jäähyväiset.

Pitkäaikaiseen sairauteen menehtynyt Bradley tiesi hyvissä ajoin lopppunsa koittavan, joten hän äänitti etukäteen terveisensä nauhalle, joka soitettiin hautajaisissa.

”Ruumis” jatkoi huutoaan kuopassa olevassa arkussa ja alkoi lopulta laulaa jäähyväisiä, jolloin viimeisetkin epäuskoiset hautajaisvieraat repesivät nauruun.

Katso alta suureen suosioon noussut video hyvin eriskummallisista ja varmasti vieraiden mieliin ikuisesti jääneistä hautajaisista!

Lähde ja kuva: Twitter / Lfcgigiddy1122


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.