Nyt tulee NiceKone Ladies – Henna Peltonen ja Natali Mäkipää muodostivat varsinaisen tehokaksikon
NiceKone tanssiryhmä keulakuvina tunnetuiksi tuleet Henna Peltonen ja Natali Mäkipää ovat kiireisiä uuden projektinsa parissa. Parivaljakko ehti viime vuoden aikana olla monessa mukana. Sillä heidät nähtiin muun muassa Boxing Night –tapahtumien kehätyttöinä, juontamassa Metropolin Viihdekatsausta, mallikasvoina ja monessa muussa. Nyt kaksikko on lanseeraamassa tanssiryhmä NiceKoneelle uutta rinnakkaistuotetta, NiceKone Ladies.
Idea NiceKone Ladiesin perustamiseen tuli asiakkaiden ja yleisön suunnasta. Silti duo muodostui sattumien summana, ja puoli vahingossa.
– Meitä tilattiin usein yhdessä keikoille ja saimme myös paljon yhteistä fanipostia. Lisäksi olemme treenanneet valtavasti kahdestaan. Tämän myötä huomasimme että meistä oli tullut tanssiryhmän keulakuvia, joten voi sanoa että NiceKone Ladies muodostui kuin itsestään, sattumien summana, Henna Peltonen kertoo.
– Tästä lähtien tämä kaksikko viihdyttää ennennäkemättömällä, vauhdikkaalla, energisellä duo-tanssishow’lla, joka tihkuu seksiä, Henna intoilee.
Uusista kuvioista huolimatta NiceKone keikkailee edelleen myös isompana ryhmänä ja alkuperäisellä kokoonpanolla.
– Tuotteelle on selvästi kysyntää. Suomessa on kyllä tanssiryhmiä, mutta duo-tanssiryhmää ei vielä ole, mikä onkin ihme, sillä aina ei asiakkailla ole mahdollisuutta tilata suurta ryhmää esiintymään. NiceKone Ladies onkin sopiva kokoonpano niin pieneen kuin isompaankin tapahtumaan, Henna jatkaa.
Hennan ja Natalin yhteistyö onkin ollut viime aikoina tiivistä, ja parivaljakko on viettänyt paljon aikaa yhdessä.
– Näemme toisiamme lähes päivittäin, puhumme toisillemme kaiken ja tiedämme jo puhumattakin mitä toinen on sanomassa tai millä tuulella toinen on. Kun liikumme yhdessä, koskaan ei tiedä mitä sattuu ja tapahtuu, olemme kunnon tehokaksikko. Meitä luullaan usein jopa siskoksiksi, Henna hehkuttaa.
– Välillämme toimii uskomaton telepatia, ja se on välillä suorastaan pelottavaa. Vastaan on tullut hauskojakin tilanteita kun ihmiset pitävät meitä usein jo yhtenä ja samana henkilönä. Parikin toimittajaa on soittanut toiselle meistä jos toista ei ole saanut kiinni. On käynyt jopa niin, että joku on suuttunut toiselle meistä, niin sitten on toisellekin suututtu sitten ihan vain siinä samalla, Henna kuvailee kaksikon suhdetta.
Myös menevien nuorten naisten miehillä riittää kestämistä.
– Jopa miehemme ovat olleet aivan älyttömän mustasukkaisia läheisen suhteemme johdosta, Henna nauraa.
Vaikka Henna ja Natali tanssivat työkseen, eivät he koe sitä työksi.
– Tanssi ja esiintyminen on intohimomme, ja juuri siksi kun saamme tehdä työtä jota rakastamme ja vieläpä yhdessä, vakiolauseemme onkin ”Mun duuni on huvii”, Henna kuittaa lopuksi.
Hennan & Natalin vaatteet: Fiorella
Hennan & Natalin kynnet & rusketus: Day Spa Studio Feel It Tampere
Hennan & Natalin hiukset: Maarit Koistinen
Hennan & Natalin treenipaikan tarjoaa: Liikuntakeskus Elixia
Hennan & Natalin kuvat: Henri Sahlström
hen_nat_1hen_nat_2hen_nat_3