Vuonna 2014 kadonnut Penelope Inks on löytynyt Madisonvillestä, Texasin osavaltiosta. Tyttö oli katoamishetkellä 11-vuotias. Tytön äiti Heather Inks on pidätetty katoamisen takia.

Heather karkasi ABC-uutissivuston mukaan tytön kanssa kuusi vuotta sitten. Tämä tapahtui hieman sen jälkeen, kun Penelopen huoltajuus oli määrätty kokonaan Penelopen isälle. Heather käytti vuosien aikana eri peitenimiä ja onnistui pakenemaan poliisia.

Tyttö löydettiin hylättynä ja aliravittuna eräästä motellista. Hän painoi vain reilut 33 kiloa ja oli etsivän mukaan elänyt limulla ja karkeilla.

Penelopen olinpaikka saatiin selville, kun paikallinen poliisi sai soiton naiselta motellista. Puhelussa nainen kertoi ex-miehensä yrittävän myrkyttää hänet. Naisen nimi herätti poliisin epäilykset, ja lopulta poliisi yhdisti peitenimen etsintäkuulutettuun Heatheriin.

Tyttö luovutettiin paikallisille lastensuojeluviranomaisille ja myöhemmin isälleen. Penelopen äiti määrättiin vankilaan ilman takuita.

FBI Houston

@FBIHouston
UPDATE: Heather Renee Inks was arrested in Madisonville, TX earlier this month. She was wanted since 2014 by our Texas City office for the kidnapping of her then 11-year old daughter after sole custody was granted to the child's father. #parentalkidnapping

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.