Kaikkien aikojen legendaarisin tv-sarja Dallas palaa ruutuun alkuperäiselle ohjelmapaikalleen upouusien jaksojen myötä. Tapahtumat jatkuvat 20 vuotta alkuperäisten tapahtumien jälkeen veljesten J.R. ja Bobby Ewingin välillä – ja nyt myös heidän poikiensa.
Alkuperäinen Dallas nähdään puolestaan 21.9. alkaen alusta asti MTV3 Sarja -kanavalla. Sarjan luojan David Jacobsin alkuperäisideaan perustuvaa Dallasia esitettiin 13 vuotta ja 14 tuotantokautta vuosina 1978-1991. Lukuisia Emmy-palkintoja voittanut sarja on yksi 80-luvun legendaarisimmasta ohjelmista ja se oli huippusuosittu myös Suomessa. Nyt sarja saa jatkoa upouusilla jaksoilla uuden sukupolven noustessa mukaan valtataisteluun öljystä ja vallasta.
J.R., Bobby ja Sue Ellen palaavat Southforkiin ja luvassa on jälleen salaisuuksia, juonittelua ja petollisia kuvioita. Mukana on tällä kertaa myös Ewingien uusi sukupolvi, joka on vähintään yhtä kunnianhimoinen ja juonitteleva kuin vanhempansa. J.R.:n ja Bobbyn vuosikausia käymä veljessota saa nyt uudet kasvot, kun Ewingien jälkikasvu jatkaa siitä mihin vanhemmat jäivät. Uutena taisteluparina nähdään J.R.:n ja Sue Ellenin poika John Ross ja Bobbyn ja Pamelan adoptoitu poika Christopher. Perheen omaisuudesta ja tulevaisuudesta käydään kiivasta vääntöä, kun serkukset käyvät taistoon isiensä rinnalla.
Uusina hahmoina mukana kuvioissa ovat lisäksi Bobbyn uusi vaimo Ann, John Rossin tyttöystävä ja yhteistyökumppani Elena Ramos sekä Christopherin tuleva vaimo Rebecca Sutter. Vanhoista tutuista kasvoista tulevissa jaksoissa vierailee mm. J.R.:n perivihollinen Cliff Barnes (Ken Kercheval) sekä ensimmäisessä jaksossa nähtävät Lucy Ewing (Charlene Tilton) ja Ray Krebbs (Steve Kanaly).