Lotossa (kierros 44/2012) päästiin juhlimaan jälleen täysosumaa, kun arvonnasta löytyi vain yksi 7 oikein -tulos. 1,5 miljoonaan euroon oikeuttava täysosumarivi oli pelattu Ranualla Lounaspizzeria Vaa’assa. Kyseessä oli 10 hengen porukka, joten jokainen porukan jäsen nettoaa osuudellaan mojovat 150 000 euroa.
6+1 -tuloksia löytyi neljä kappaletta ja voitto-osuus oli reilut 40 000 euroa. Voittorivit oli pelattu Visbynkujan R-kioskissa Helsingissä, Kangasalan Prismassa, Rautjärvellä Asikaisen kioskissa ja Pietarsaaressa Westendin R-kioskissa, jossa voiton nappasi kahden hengen porukka.
Lauantai-Jokerista löytyi kolme kuusi oikein tulosta ja voitto-osuudeksi muodostui 26 090 euroa. Voittorivit oli pelattu Kotkassa Kauppakadun R-kioskissa, Helsingissä Takomotien R-kioskissa ja Imatran K-citymarketissa.
Viking Lotossa 15 miljoonan euron potti
Pottijahti jatkuu keskiviikkona Viking Lotossa, jonka pottina on huimat 15 miljoonaa euroa. Summa sisältää noin 14 miljoonan euron onnennumerokertymän. Peliaika päättyy keskiviikkona kello 19.
Perjantain Eurojackpot-arvonnassa täysosumille on jaossa noin 11 miljoonaa. Peliaika päättyy kello 20. Ensi lauantaina (kierros 45/2012) Loton potti on 1,5 miljoonaa euroa. Kaikissa viikon Jokereissa on tuplapotit eli täysosumille on jaossa kaksi miljoonaa euroa.