Mark Zuckerberg aikoo yhdistää Instagramin, WhatsAppin ja Messengerin Facebookiin

Facebookin suosion saatua kolhuja kohujen ja kilpailevien palveluiden myötä, Zuckerberg aikoo vahvistaa Facebookia yhdistämällä siihen Instagramin, WhatsAppin ja Messengerin (joka siellä jo onkin) mahdollisesti niinkin aikaisin kuin tänä tai ensi vuonna.

Yhdistymisen myötä Zuckerberg haluaa kaiken nivoutuvan takaisiin Facebookiin, kuten tilanne oli ennen Facebookin itselleen ostamia kilpailijoita.

Suunnitelman mukaan palvelut jatkuvat edelleen erillisinä, mutta niiden tekninen infrastruktuuri muutetaan sellaiseksi, että käyttäjät voivat viestittää keskenään kaikkien muidenkin kyseisten palveluiden käyttäjien kanssa. Samalla tarkoituksena on kehittää molemmista päistä salattu yhteys kaikkiin palveluihin, kun sellainen nyt on vain WhatsAppissa.

Yhdistyvissä palveluissa on tällä hetkellä yhteensä 2,6 miljardia käyttäjää, joten kyseessä tulee oleman valtava uudistus. Monet ovatkin jo ilmaisseet huolensa Facebookin tietoturvasta ja uuden jättimäisen sosiaalisen verkoston käyttämisestä esimerkiksi valheelliseen propagandaan ja vaaleihin vaikuttamiseen. Verkoston pelätään myös kasvavan liian vaikutusvaltaiseksi.

Lähde: The New York Times

Kuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!