Michael Jacksonilla ja Whitney Houstonilla oli parin viikon mittainen suhde 90-luvun alussa, paljastaa Jackon entinen henkivartija Matt Fiddes. Michael ei koskaan päässyt yli siitä, että Whitney jätti hänet, ja haaveili pitkään avioliitosta tämän kanssa, Fiddes väittää.
Entinen henkivartija oli otsikoissa jo pari viikkoa sitten, kun hän kertoi olevansa Michaelin lapsen Blanketin biologinen isä. Nyt Fiddes, joka aikoo todistaa isyytensä DNA-testin avulla, on kertonut brittilehdistölle paljon ajastaan Popin Kuninkaan palveluksessa.
Matt kertoo, että Michael ei missään tapauksessa ollut homo tai pedofiili, mutta kylläkin impotentti johtuen hermeettisestä lääkkeiden väärinkäytöstä. Hän paljastaa, että Jackson käytti päivittäin tuntikausia kehittäessään mitä eriskummallisempia tempauksia, joiden tarkoitus oli pitää hänet uutisotsikoissa. Esimerkiksi huhu ja kuvat nukkumisesta happikaapissa olivat tällaisen luomistyön tulos.
Jacko ei ymmärtänyt, että julkisuus kääntyisi lopulta häntä vastaan. Hän myös rakasti loppuun asti Whitneytä, joka koki lopulta samanlaisen traagisen kohtalon kuin Michaelkin: yksinäisen kuoleman huumaavien aineiden vaikutuksesta.