[jwplayer]http://youtu.be/80dlTWn9mpw[/jwplayer]
Englannissa järjestetyssä dartskisassa nähtiin erikoinen episodi. 33-vuotias Nathan Grindal oli saapunut monen muun fanin tavoin katsomaan Cash Converters Players’ Championship –kilpailua. Muut katsojat huomasivat pitkähiuksisen Grindalin muistuttavan erehdyttävästi Jeesusta. Ihmisjoukko joutui hurmokseen ja huusi yhdessä kuorossa: ”Jeesus, Jeesus, Jeesus!” Turvamiehet hälytettiin paikalle ja he veivät miehen viereiseen pubiin. Hänelle ostettiin tuoppi olutta ja käskettiin katsoa suorana lähetettävä kilpailu loppuun televisiosta, jotta kilpailijoiden keskittyminen ei herpaantuisi.
Kilpailun jälkeen Grindal oli taas tervetullut paikalle ja monet halusivat ottaa hänestä valokuvia. Grindal kertoo koko tapauksen olleen hyvin hämmentävä ja ahdistava. Erityisesti Grindal pahoitti mielensä kisaan osallistuneen Phil Taylorin kommenteista kilpailun jälkeisessä haastattelussa. Moninkertainen maailmanmestari oli tokaissut, että jos vielä näkee Jeesuksen, ristiinnaulitsee hänet omin käsin.
Pihalleheitosta kuvattua videopätkää katsellessa on vaikea uskoa, etteikö kyse olisi tahallisesta provoamisesta. Pitkähiuksinen Grindal on saapunut paikalle valkoisessa kaavussa, joka tuskin Briteissäkään on viimeisintä huutoa.
Lähde: DigitalSpy.co.uk