Mr. Lordi ilmoittaa Suomen pisteet Eurovision 2012 laulukilpailun finaalissa lauantaina 26. toukokuuta 2012. Suora lähetys Bakusta, Azerbaidzanista esitetään Yle TV2:ssa ja Yle Radio Suomessa kello 22.00 – 01.15.
Eurovision Song Contest 2012 -kilpailun voittaja ratkeaa sekä yleisöäänestyksen että kunkin maan tuomariston antamien äänien perusteella. Kunkin maan tuomariston antamat äänet ilmoitetaan finaalilähetyksessä jokaisesta kilpailuun osallistuvasta maasta erikseen.
Lordi juhlii pyöreitä, 10v- juhlakeikka Rovaniemen Simerockissa
-Rovaniemen musiikkikentän lippulaivat Lordi ja Simerock juhlivat yhdessä ensi kesänä kymmenvuotisia taipaleitaan.
Simerockin esiintyminen on ainoa koko kesänä, jossa Nelosen Kuorosota ohjelmasta tuttu Rock ’n’ Rollo kuoro esiintyy yhdessä Lordin kanssa. Lisäksi keikka suomessa on vuoden ainoa, jossa nähdään ja koetaan spektaakkelimainen tuli- ja pommishow. Lavastuksessa nähdään myös poikkileikkaus bändin pitkän uran varrelta. Ainoana festivaalina Simerockin lavalla koetaan osia kaikista aikaisemmista Lordin kiertueista.
Yhtyeen keulakuva Mr. Lordi on tulevasta keikasta intoa täynnä. ”Perkele, hienoa että saatiin tämä onnistumaan. Rovaniemi ja Simerock on luonnollisesti ainoa paikka, missä haluamme juhlasetin vetää. Ympyrä sulkeutuu, Simellä ja Lordilla yhteensä 20 vuotta kikkailua.”