Kun uutinen Whitney Houstonin yllättävästä kuolemasta levisi, julkimot ympäri maailman osoittivat kunnioitusta edesmenneelle laulajalle kertoen Twitterissä tunteistaan suru-uutisen hetkellä.
Mariah Carey, joka on usein kertonut Whitneyn olleen hänen suuri idolinsa, Twiittasi: ”Sydämeni on särkynyt ja itken ystäväni, vertaansa vailla olevan Whitney Houstonin järkyttävää kuolemaa”. Carey levytti menestyksekkään When You Believe -hitin edesmenneen laulajan kanssa vuonna 1998.
Dolly Parton, joka on tehnyt kappaleen I Will Always Love You, kommentoi: ”Oma sydämeni on vain yksi miljoonien särkyneiden joukossa. Tulen aina olemaan kiitollisuudenvelassa siitä, miten hän tulkitsi lauluni ja voin sanoa koko sydämestäni, että Whitney, I will always love you. Sinua tullaan kaipaamaan.”
Houstonin kummitäti Aretha Franklin ilmaisi surunsa seuraavasti: ”En pysty puhumaan asiasta nyt. Se on niin järkyttävää ja uskomatonta. En kyennyt uskomaan todeksi, mitä näin TV:ssä. Sydämeni on Cissyn (Whitneyn äiti), hänen tyttärensä Bobbi Krisin ja Bobbyn (Brown) luona.”
Simon Cowell ilmaisi myös surunsa ja kertoi, että hänen piti tavata Whitney maanantaina. Heidän oli tarkoitus keskustella tämän mahdollisesta palkkaamisesta Amerikan X-Factor -ohjelman tuomariksi.