Nainen keksi nokkelan vastaiskun nettipervolle – Facebook sulki naisen tilin

Jotkut miehet eivät jostain syystä tunnu millään ymmärtävän, että naiset eivät kerta kaikkiaan halua vastaanottaa miehen elimen kuvaa minkäänlaisessa muodossa, elleivät sitä erikseen pyydä. Ja sekin on harvinaista. Silti tämä outo vimma lähettää naisille kuvia elimestään vain jatkuu. Englantilainen bloggaaja Samantha Mawdsley keksi nokkelan keinon iskeä takaisin eräälle nettipervolle Facebookissa, mutta lopputulos oli varsin yllättävä, sillä Facebook sulki naisen tilin.
Tapahtumaketju alkoi, kun Samantha Mawdsley kirjoitti Facebookiin arvostelun ravintolasta, jossa oli juuri käynyt. Arvostelun kommentteihin tuli hänelle ennestään tuntemattomalta mieheltä pyyntö, jossa hän pyysi Samanthaa käymään Facebook-sivullaan, koska halusi kuulla Samanthan mielipiteen. Samantha meni tarkistamaan kysymystä, mutta huomasi, että mies ei halunnutkaan mielipidettä ravintolasta, vaan peniksestään.

Tässä vaiheessa naiset normaalisti tuntevat suurta ärtymystä ja suuttumusta, ja monet yrittävät unohtaa koko asian. Samantha teki päinvastoin. Hän päätti iskeä takaisin ja saada miehen tuntemaan samoin kuin naiset, jotka moisia kuvia joutuvat näkemään.
Samantha päätti syöttää miehelle omaa lääkettään. Hän alkoi pommittaa miestä peniskuvilla. Mies hermostui ja ihmetteli miksi Samantha ”oli hänelle ilkeä”, vaikka hän itse oli ollut Samanthalle ”kiva”. Samantha vastasi, että halusi olla samalla tavoin hänelle kiva ja kirjoitti miehelle: ”Eikö munakuvien lähettäminen pyytämättä olekin kivaa?!”
Lopputuloksena Facebook sulki Samantha Mawdsleyn tilin, mutta hän ei luovuttanut ja julkaisi osia viestiketjusta Twitterissä. Katso alta kuvia Samanthan tehokkaasta vastaiskusta, joka on noteerattu laajalti kansainvälisissä medioissa. Kyseinen mies tuskin enää lähettää kuvia elimestään Samanthalle, tai kenellekään muullekaan naiselle. Olkoon tämä opiksi myös niille miehille, joille sanoma ei ole vielä mennyt perille.
Samantha on laittanut sensuurin vuoksi alla olevien kuvien päälle emoji-kuvakkeita. Oksennusnaamakuvakkeen alla on miehen hänelle lähettämä peniskuva.
samantha-mawdsley-1 samantha-mawdsley-2 samantha-mawdsley-3 samantha-mawdsley-4
Lähde: Elite Daily
Kuvat: Twitter / Samantha Mawdsley