Nicekone 3 metroNiceKone treenaa täyttä vauhtia uutta show’ta, joka tullaan lanseeraamaan näyttävästi maaliskuussa. Sen on miksannut mm. Talent finaalistakin tuttu Dj Preal eli Perttu Tuomaala. Uusi show tulee olemaan entistäkin vauhdikkaampi, monipuolisempi ja hyvällä maulla seksikäs, kertoo NiceKoneen Henna Peltonen.
Ryhmä on tänä vuonna mukana monessa ja heidät tullaan näkemään todella kovien nimien takana. Heitä on pyydetty esiintymään Kaarinan kesätapahtumissa e-roticin, Basic Elementin, Mr. Presidentin ja Snapin taustatanssijoina. NiceKone keikkailee 2-6 tytön kokoonpanolla ja on saanut keikoistaan pelkkää positivista palautetta.
Kaikilla tytöillä vahva tanssi- ja esiintymistausta ja tanssi on heille kaikille intohimo. Mukana on SM-tason tanssijoita ja tanssinopettajia.
Henna kertoo olevansa tavattoman ylpeä ryhmästään.
-Saan olla todella kiitollinen näistä upeista tytöistä. He ovat todella lahjakkaita ja kauniita, mutta tärkeintä on se, heillä on kaikilla myös sydän paikallaan! Kun lähdemme keikoille, meillä on aina niin hauskaa että välillä unohtuu että tämä on työtä, hän sanoo.
NiceKone tulee kaiken lisäksi olemaan mukana myös hyväntekeväisyydessä, jossa autetaan naisia ja lapsia.
Kuvissa esiintyy Hennan lisäksi Natali Mäkipää ja Suvi Koivula.Nicekone 1 metro
Nicekone 4 metro