Metropoli kertoi pari viikkoa sitten Alec Baldwinin keskusteluohjelman hyllyttämisestä. Taustalla oli näyttelijän raivarit, joiden tuoksinnassa mies haukkui paparazzia homoksi rikkain sanakääntein. Koko komeus tallentui videolle ja lähti leviämään netissä.
Pian tämän jälkeen MSNBC-kanava ilmoitti Up Late Shown olevan parin viikon tauolla. Baldwin puolestaan pyysi käytöstään julkisesti anteeksi, mutta ilmeisesti se ei isoille pomoille riittänyt.
Baldwinin ja MSNBC-kanavan edustajat nimittäin tiedottavat yksissä tuumin Us Weekly –lehdessä koko ohjelman olevan peruttu. Eri teille lähtemisen kerrotaan tapahtuneen yhteisymmärryksessä ja Alecille toivotetaan hyvät jatkot.
[button1 url=https://www.betsafe.com/fi/specialoffers/seven-deadly-sins?utm_source=BS-FI-13Q4-Online%20eComm&utm_content=BS-FI-131114-7DEADLYSINS-728X90-ALT1A-NOLOOP&WT.mm_source=BS-FI-13Q4-Online%20eComm&WT.mm_medium=Standard%20Banner&WT.mm_content=BS-FI-131114-7DEADLYSINS-728X90-ALT1A-NOLOOP&WT.mm_campaign=&WT.tsrc=MediaMind]VOITA GUMBALL-RALLIAUTO![/button1]