Parantumattomasti sairas Janita Lukkarinen siirtyi saattohoitoon

Big Brotherista alunperin tunnetuksi tullut Janita Lukkarinen, 26, sairastaa parantumatonta imusolmukesyöpää.

Janita on taistellut yhä uudelleen palannutta ja levinnyttä imusolmukesyöpää vastaan lähes kahden vuoden ajan. Lääkärit ovat nyt määränneet hänelle elvytyskiellon ja arvioineet hänellä olevan elinaikaa noin 3-6 kuukautta. Janita sai juuri ennen joulua pahan sairauskohtauksen ja joutui sairaalaan. Uudenvuodenpäivänä hän siirtyi Terhokotiin saattohoitoon.

Janita on jo tehnyt hautajaissuunnitelmat, joiden kuluja varten on myös järjestetty keräys. Janitaa harmittavat joidenkin ihmisten sitkeät ja epäilevät puheet siitä, että ”ei syöpäsairas näytä tuolta”.

– Minkä ihminen kauneudelleen mahtaa? Mun mielestä on kauheaa, että näin kauniit kasvot kuolevat 26-vuotiaana, Janita kirjoittaa Instagramissa.

– Toivottavasti teillä kaikilla epäilijöillä syttyy jokin valo sisällä ja löydätte vielä hyvät vibat elämäänne.

Alla kaksi Janitan Instagram-julkaisua.

View this post on Instagram

⚜️ Ei syöpäsaras näytä tuolta ⚜️ . Täällä mä odotan teitä, mun pienessä paratiisissa, jonka loin itselleni. . Minkä ihminen kauneudelleen mahtaa? Mun mielestä on kauheaa, että näin kauniit kasvot kuolevat 26-vuotiaana. . Toivottavasti teillä kaikilla epäilijöillä syttyy jokin valo sisällä ja löydätte vielä hyvät vibat elämäänne. . Sain tänään saattohoitokotipaikan. Mutta hei epäilijät, sinne ei noin vain mennä kuolemaan. . Eilen mun viereisessä huoneessa oli mies, joka ei todellakaan näyttänyt siltä, että hänen aikansa olisi ollut vielä. Kas kummaa kaksi todella prameasti vaatettautunutta miestä vei tämän viereisessä huoneessa olevan miehen mustassa peitteessä pois. . Sain jättää jäljen niin moneen, naiseen, mieheen, henkilöön, positiivisia ajatuksia, luottamusta itseensä ja elämään. . Tämä loppu on mun rakkaalle exälle, joka sanoo aina kaikille että olen kaunein vaikka ilman tukkaa, hän kantaa mun nimikirjaimia mukanansa ikuisesti. . Hitto sä olit sekasin mut hitto sä olit ihana Mutsi kielsi nuolla jäistä pintaa Silti oli pakko sun huulia koittaa Emmä saanu irti susta mun naamaa Mut sä aloit väliin kuumaa vettä kaataa Meil oli peiton alla hauskaa Mut sit sä aloit enemmän taas ittees laittaa . Lupasin et tää on paras kesä koskaan, se olikin. . Poltit toisen röökin Ja sä vielä ilmestyit mun Pihalampun alle Avaimen tiputin Ja mun vahtikoira sulle häntää vielä heilutti . Kun oot saannu tarpeeks sekoilusta Mul on ovi auki mä en oo koskaan yli susta . Joulukuu kuumempi ku koskaan Makoiltiin vaan sängys ku muut hukku loskaan Yritit kai mua liikaa himaan kahlita Hitto mä olin tulinen mut hitto sä olit ihana . Mutsi sano älä leiki tulella Halusit et kaikki biisit kertois susta Nyt sä sait sen Voitsä tulla parantaa Ja lupasin sulle et täst tulee paras kesä koskaan . Kun oot saanu tarpeeks sekoilusta Mul on ovi auki mä en oo koskaan yli susta Sit kun pysyt paikoillaan Sit kun sua paleltaa Tuu mun peiton alle uudestaan Sit kun pysyt paikoillaan Tääl on kaikki ennallaan Mul on ovi auki mä en oo koskaan yli susta. . Joutseneni, me vielä tavataan. 🦢❤️ . Nyt pääsen ottamaan lapseni syliin Jumalan kotiin, joka siellä jo odottaa ❤️ Janelle Julia Isadora ❤️ #angelinajolie

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

Kuvat: Instagram / juanitapupu


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.