Perintäyhtiön ylilyönti – nollalaskulle 144,33 euron kulut!

Lappeenrantalainen Lasse Toura ei ollut uskoa tänään silmiään, kun avasi päivän postit. Luukusta oli tupsahtanut 144,33 € perintäkirje, jota tarkastellessaan hän huomasi että laskun pääoma oli 0 € ja alkuperäinen eräpäiväkin yli viisi vuotta sitten.
Toura jakoi Facebookissa alla näkyvän kuvan saamastaan perintäkirjeestä ja kirjoitti kuvan yhteyteen:
Ihan mielenkiintoinen perintäkirje…pääoma 0 mistä 0.23€ viivästyskorkoa ja perintäkulut 144.10€??? On niitä kaikenlaisia tullu mut tää vetää kyl kirkkaasti ykköseks! ???? miten nollasta eurosta voi tulla edes viivästyskorkoa saati perintäkuluja?
”Alkuperäinen eräpäivä 20.8.2010” unohtu reiluks 5 vuodeks tää siun 0 euron velka ni jos voisit nyt laittaa 144 euroo ku jouduttii tää kirjekkii perään laittamaan…mitä v*ttua? ????
Hienoa toimintaa SVEA.
Ilmeisesti moni muukin saanu juuri tänään samankaltaisen kirjeen,varmaankin täysin sattumalta..vaikka vähän kusetukselle tuoksahtaakin. Saa jakaa jos löytyy vaikka kohtalontovereita.

Päivityksen kommenttiosiosta ilmeni, että toinenkin henkilö oli saanut vastaavanlaisen perintäkirjeen viisi vuotta vanhasta laskusta.
Toura selvitti asiaa soittamalla perintäyhtiöön, josta ilmoitettiin että ”maksa pois vaan.” Seuraava puhelu oli kuluttaja-asiamiehelle, jolta Toura sai ohjeet jatkotoimenpiteisiin ja soitti uudelleen perintäyhtiöön:
No soitto uudestaan svealle ja luettelin edellämainitut asiat niin jopas, ”voisitko laittaa meille vielä spostilla reklamaation niin asia saadaan varmaan sillä hoidettua” eli lain vastainen kusetus yritys oli kyseessä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...