Plastiikkakirurgi otti selfieitä tajuttomien potilaidensa kanssa

Plastiikkakirurgi herätti hämmennystä ja närää, kun mies julkaisi Instagramissa selfie-kuvia leikkaussalista. Kuvissa mies on suorittamassa leikkauksia ja niissä näkyy myös leikkauspöydällä olevia tajuttomia potilaita.
31-vuotias ukrainalainen Edgar Kaminskyi on ollut alalla kahdeksan vuotta ja saavuttanut mainetta sosiaalisessa mediassa ja hänellä on yli 100 000 Instagram-seuraajaa.
Plastiikkakirurgien ammattiyhdistys on puuttunut miehen toimintaan. Yhdistyksen mielestä ammattimaisesti otetut ja julkaistut kuvat leikkausoperaatioiden tuloksista ovat hyvää informaatiota potilaille, mutta epäasiallinen kuvien käyttö on potilaiden hyväksikäyttöä.

– Lisäksi olen sitä mieltä, että operaation aikana lääkärin tulisi keskittyä täysin siihen, eikä oman itsensä markkinointiin, sanoi Mary O’Brien plastiikkakirurgien yhdistyksestä.
Kiista ei ole kuitenkaan vaikuttanut Edgar Kaminskyin suosioon. Hänellä on yli vuoden pituinen potilasjono. Mies itse sanoo, että on tehnyt potilaidensa kanssa sopimuksen kuvaamisesta.
Kaminskyi on naimisissa entisen Playboy-mallin, Olga Kuznetsovan kanssa.


Lähde: The Sun
Kuvat: Edgar Kaminskyi Instagram


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.