Oman tanssiryhmän perustaminen tuntuu olevan tämän päivän trendi. Tunnetun brändin luominen, menestyvän yrityksen pyörittäminen ja kahdeksan vuoden lähes yhtäjaksoinen keikkailu puolestaan on ammattitaitoa. Sonja Färling ja Anu Kiiveri perustivat Players-tanssiryhmän vuonna 2004 tarkoituksenaan kehittää silloista tanssiryhmä-käsitystä. Tavoitteena oli kasata ryhmä näyttäviä- ja urheilullisia ammattitanssijoita. Ylpeänä voimmekin todeta, että tavoitteeseen päästiin ja siinä on pysytty. Uskommekin, että Players on toiminut useille uusille tanssiryhmille esikuvana ja inspiraation lähteenä.
Vuosien saatossa Players-perhettä on levinnyt maailmalle. Espanjaan, USA:han, Saksaan, Englantin ja nyt viimeisimpänä Indonesiaan. Liian monia jäähyväis-itkuja ei ole kuitenkaan tarvinnut itkeä, sillä ryhmän sisäinen vaihtuvuus on ollut yllättävän vähäistä. Jos samat naiset kokevat vuosi toisensa jälkeen keikkailun Playersissä yhtä mielekkääksi, on monen asian oltava mallillaan. Niin tanssijoiden kesken- kuin johdonkin osalta.
Vuonna 2011 Players vietti ensimmäistä kertaa hiljaiseloa. Oli aika pohtia vastauksia kysymyksiin: ”Mitä olemme saavuttaneet? Mitä me vielä haluamme saavuttaa? Onko meistä siihen?”
Totuus on, että paljon on saavutettu, mutta menestyksen nälkä on edelleen kova. Näiden ajatusten pohjalta lähdettiin uudistamaan koko yritystä. Ensimmäisten uusien askelten jäljet tulevat näkyviin loppukesästä 2012 ja tämän johdattelemana Players tullaan jälleen nostamaan ansaitusti tanssiryhmien kuningattareksi.
Syyskuussa 2012 aukeavat kokonaan uudistetut Playersin Internet-sivut. Sivuston tarkoituksena on tarjota faneille enemmän vastinetta heidän antamalleen panostukselle.
Uudistukseen liittyen julkaistaan myös uutta kuvamateriaalia. Kuvaajana toimii Playersin luottokuvaaja – Suomen valokuvaajien ykköskastiin kuuluva Lars Johnson.
Suurin uudistus koskee itse Players-showta. 8.9.2012, Helsingin Bar Bäkkärillä, lanseerataan täysin uudistettu ja edellistä näyttävämpi Players-show. Elokuvamaailmaan sijoittunut ilta johdattelee yleisön red carpet-valokuvauksesta urheiden sankarittarien-, valkokankaiden kauneimpien tähtösten- sekä Hollywoodin vaarallisimpien viettelijättärien joukkoon. Teeman mukaiset projisoinnit-, ikimuistoisimpin kohtauksiin liittyvät musiikit- sekä Suomen ammattitaitoisimmat showtanssijattaret takaavat yleisölle ikimuistoisen Players-elämyksen.
Players tulee toimimaan Suomen showtanssiryhmä-kulttuurin kehittämisen pioneerina jälleen kerran. Tavoitteena on kehittää- ja kaupallistaa toimintaa entisestään ”Ameriikan malliin”.
Kilpailu ei ole koskaan pahasta. Yhden on vain asetettava rima tarpeeksi korkealle, jotta siitä on hyötyä ja toiminta pysyy mielekkäänä niin yleisölle- kuin tanssijoillekin.
Don’t hate the Player, hate the game.
Players Movie Premiere-show lanseerataan 8.9.2012 Bar Bäkkärillä.