Pomo on kesän konserttikuningas: Kesän suurkonsertit nostivat Helsingin hotellihakuja

Heinä-elokuussa Helsingissä konsertoi useita supertähtiä. Suurkonsertit vetävät pääkaupunkiin matkailijoita sekä kotimaasta että ulkomailta. Hotels.comvertaili alkukesällä tehtyjä hotellihakuja Bruce Springsteenin ja Madonnan konserttien ajankohdille.
Suomalaisten kestosuosikki Bruce Springsteen myy Olympiastadionin hetkessä loppuun joka kerta, vaikka vieraileekin Suomessa suhteellisen usein. Springsteeniä aiotaan selvästi matkustaa katsomaan myös kauempaa, sillä hotellihaut konserttipäivän 31.7. ympärille olivat alkukesästä selkeästi nousussa. Hotellihakuja Helsinkiin tehtiin 28.7.-5.8. väliselle ajalle 373 prosenttia enemmän kuin vastaavalle ajanjaksolle viime vuonna.
Mediassa on käyty keskustelua siitä, syökö 12.8. järjestettävän Madonnan stadionkonsertin suosiota Suvilahdessa samana iltana esiintyvä BjörkHotels.com vertaili konserttiajankohdan ympärille 11.8.-21.8. Helsinkiin tehtyjä hotellihakuja viime vuoden vastaavaan ajankohtaan ja kasvua oli 333 prosenttia.
Näiden lukujen valossa näyttäisi siis siltä, että loppukesästä Helsinkiin matkaavia matkailijoita kiinnostaa newjerseyläinen rock-musiikki enemmän kuin pop, oli se sitten valtavirtaa tai islantilaista vaihtoehtomusiikkia. Bruce Springsteen näyttää nimittäin lisäävän hotellihakuja Helsinkiin enemmän kuin Madonna ja Björk yhteensä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...