”Raju välirikko!” Seiskan paparazzi kuvasi kireäilmeisen Valtteri Bottaksen muuttamassa tavaroitaan Emilian luota

Seiska uutisoi viime viikolla Mercedeksen F1-tallissa ajavan Valtteri Bottaksen, 30, jättäneen tylysti vaimonsa Emilian, 27. Valtteri ja Emilia julkaisivat uutisen jälkeen Instagram-tileillään tunteikkaat ja positiiviset kirjoitukset erostaan, mutta Seiskan mukaan ero tapahtui yksipuolisesti Valtterin toimesta ja riitaisissa merkeissä.

– Valtteri ei ole kertonut syytä päätökselleen, mikä on lisännyt Emilian tuskaa. Valtteri ja Emilia ovat juuri nyt erittäin huonoissa väleissä, Seiskalle kerrottiin pariskunnan lähipiiristä.

Seiskalle ero selvisi toissa viikolla Brasilian osakilpailun jälkeen, jolloin Valtteri ei palannut pariskunnan yhteiseen kotiin Helsingin Kruununhakaan, vaan meni suoraan vapaa-ajan asunnolleen Nastolaan.

Torstaina Valtteri meni Seiskan mukaan pakettiautolla Kruununhakaan isänsä kanssa. Seiskan paparazzi bongasi kireäilmeisen Valtterin asunnon ulkopuolelta. Paparazzin mukaan formulatähti ”puhisi ja huokaili” kantaessaan muuttolaatikoita asunnolle. Valtterilla ei ollut enää sormessaan vihkisormusta.

Alla Seiskan paparazzin julkaisema kuva Valtterin muuttopuuhista. Seiskan sivuilla toinen kuva.

Valtteri ajoi eilen formulakauden päätösosakilpailun Dubain Abu Dhabissa lievästi flunssaisena. Hän lähti kisaan viimeiseltä sijalta moottorivaihdosten takia, mutta nousi lopulta neljänneksi

Lähde: Seiska

Ylin kuva: Instagram / emiliabottas


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.