Seiska: Maisa Torppa ja IT-rakas lemmenlomalla Thaimaassa – Jari-Matti Latvalan piikkiin!

Kohublondi Maisa Torppa, 28, oli käytännössä koko viime syksyn otsikoissa salasuhdeskandaalinsa takia.

Kohu alkoi syyskuussa, kun Seiska paljasti Maisan viettäneen öitään tunnetun IT-yhtiön johtajan kanssa samaan aikaan, kun hän suunnitteli uudenvuoden aatoksi häitä kihlattunsa, rallitähti Jari-Matti Latvalan, 34, kanssa.

Kohun seurauksena Jari-Matti peruutti häät ja pariskunta erosi. Pian sen jälkeen Maisa muutti 41-vuotiaan Mikko-rakkaansa kanssa uuteen yhteiseen kotiin.

Maisa on nyt avomiehensä kanssa Thaimaan Krabissa luksuksen täyteisellä lemmenlomalla, jonka maksaja on Seiskan mukaan Jari-Matti. Lehti selvitti, että matkan piti olla Maisan ja Jari-Matin häämatka, mutta Maisa päättikin viedä valmiiksi maksetulle matkalle Mikkonsa. Seiskan mukaan Mikon mukanaoloa matkalla arvostellaan jyrkästi sosiaalisessa mediassa, mutta jotkut ovat myös sitä mieltä, että se ei haittaa, koska matka oli joka tapauksessa jo maksettu.

Maisa on julkaissut lomaltaan useita kuvia, joissa ei kuitenkaan Mikkoa näy.

View this post on Instagram

En olisi ikinä uskonu kirjoittavani tällästä Instaan. Istun lentokoneessa matkalla Suomeen ja itken. Nyt kuitenkin riitti toi Seiskan toiminta!!! Me ollaan itse maksettu matkamme pennilleen ja Jari-Matti ei liity meidän elämään millään tavalla enää, kuin mun ystävänä. Tää ei jää tähän. Mä oon tähän asti kestäny, että musta viikko tolkulla kirjoitetaan 95% pelkkää paikkansa pitämätöntä kuraa, koska olen ajatellut ettei kukaan järkevä lue roskalehteä. Jos mun edellinen mies petti mua kuuden eri naisen kanssa ja silti pidin kulisseja yllä, että hän sai rauhassa ajaa kilpaa, niin nyt mulla on todellakin viimein oikeus olla onnellinen. Oon aivan loppu edelleen salailemaan monia sen tekemiä asioita. Oon ajatellut pistää Seiskan jutut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos mutta nyt en enää kestä. Musta saa kirjoittaa lehtijuttuja, mutta ei sellaisia jotka ei pidä paikkansa. Laitetaan tiliotteet tiskiin (löytyy stoorista). Ajattelin antaa olla mutta nyt tämän kaiken tän syksyisen mä aijon viedä loppuun asti ja haluan Seiskan vastuuseen. Me haluttaisiin vaan elää tavallista ja rauhallista uusioperhe-elämää. Tämä vaikuttaa meidän lapsiin. Nyt mä en vaan enää jaksa, enkä pysty antaa tän olla……… Mä olen niin loppu. . . . Viikko ilman meikkiä ja pääsääntöisinä aktiviteetteinä syöminen ja nukkuminen. Kuulemma pitäis huomenna palata töihin 🤔 #bestholidayever #akutladattu #sunpower #vacay #thailand

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Alla olevasta bikinikuvasta syntyi oma kohunsa, kun eräs kommentoija arveli Maisan vatsan alareunassa olevien arpien tulleen sektiosta. Maisa vastasi, ettei kyseessä ollut sektio ja poisti sitten kyseisen kommenttiketjun. Sen jälkeen Maisa muutti kuvan tekstiä.

– Mun arvet vatsassa on neljästä endometrioosileikkauksesta. Ne on osa mua ja mä en aio niitä hävetä tai piilotella. Eli turha haukkua, Maisa lisäsi alkuperäiseen tekstin jatkeeksi.

Maisa sai sen jälkeen kommenteissa paljon tukea sairautensa tunnustamisesta.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram / maisatorppa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.