Rääväsuisen radiojuontajan Howard Sternin valinta Talent-tuomariksi on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Uskonnolliset konservatiivitahot kysyvät, tullaanko perheohjelma Talent-kisan tuomaroinnissa näkemään Sternin aikaisempaa tyyliä. Yhdysvaltain television vanhempainneuvosto kritisoi suorempaan sanomalla, että Sternin paikka ei ole televisio-ohjelmassa joka tulee lasten hereillä olon aikaan.
Stern tunnetaan rajoja rikkovana, seksistisenä ja rajoja loukkaavana mediapersoonana joka harrastaa radiolähetyksessään puhelinseksiä, ei häpeile käyttää ”fuck”-sanaa, ja on mm. kaupannut lähetyksessään erään nuoren naisen neitsyyttä.
Pääjehu Simon Cowell rauhoittelee konservatiiveja. Hän sanoo että mitään vaaraa ei ole: ”Jos Stern menee liian pitkälle, hän saa potkut.” Powell uskoo että Stern on ihan liian älykäs rikkoakseen rajaa ohjelmassa: ”Hän ei ole typerä, ei tämä kaveri.”
Stern tulee korvaamaan tuomarina brittiläisen, pahasuisen Piers Morganin, joka hänkin on ottanut paikkaajansa innolla vastaan: ”Congrats to @HowardStern on landing my #AmericasGotTalent judging gig – he’ll be outrageous, hilarious, dangerous & brilliant”, Morgan twittasi torstaina. ”Can’t wait.”