SingStar Queen tarjoaa rockin valtikkaa

Rocklegenda Queen saa ikioman SingStar-pelin PlayStation 3:lle ja PlayStation 2:lle.

Maaliskuusta alkaen rock-musiikin harrastajat voivat luoda omiin olohuoneisiinsa Queenin ainutlaatuisten stadionkonserttien taikaa ja tunnelmaa Sony Computer Entertainment Europen (SCEE) SingStar Queen -laulupelin avulla. Peli julkaistaan sekä PlayStation 3:lle, että PlayStation 2:lle.
###
SingStar Queen pelissä ovat mukana kaikki klassikot, joiden ansiosta Queen on yksi maailman suosituimpia bändejä – sen albumeita on myyty yli 300 miljoonaa kappaletta ja sen kunniaksi on jopa kirjoitettu menestysmusikaali, We Will Rock You. Kappalelistalta löytyvät mm. Bohemian Rhapsody, We Are the Champions, Another One Bites the Dust ja Don’t Stop Me Now. SingStar Queen sisältää rocklegendan suurimmat hitit 70-, 80- ja 90-luvuilta (25 biisiä PS3- ja 20 biisiä PS2 -versiossa).

PlayStation 3 -konsolin omistajat voivat lisäksi nauttia SingStar-biisikaupan, SingStoren, sadoista erityylisistä kappaleista. Mukana on myös kymmeniä suomalaisia kappaleita. My SingStar Onlinen ja singstargame.com -sivuston kautta oman esiintymisensä voi myös jakaa muiden nähtäväksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...