Suomalainen tv-tähti yllättyi palautetulvasta, kun oli ilmoittanut ryhtyvänsä vaginahierojaksi!

Vaginahieroja ei varmasti ole vielä kovinkaan monelle tuttu ammatti. Ei ollut BB:stä tutulle Antti Kurhisellekaan ennen lokakuuta. Kun Kurhinen sai vihiä ammatista, hän innostui siitä välittömästi ja päätti kouluttautua alalle.
– Musta tuntuu, että toi ammatti on se mihin mut on luotu :)! Onhan tässä elämässä tullut runnottua noita naisten vaginoita mielin määrin, mutta kun vielä oppisin vielä avaamaan jumeja siellä kunnolla, niin olisin varmasti täydellinen mies  :)! Avaan heti oman vaginahierontasalongin ja haluan olla Suomen paras virallinen vaginanhieroja :)! Voin taata, että tossa asiassa paneudun täysillä  miun duuniini ja lopputulos tulee olemaan mitä parhain, Kurhinen kirjoitti blogissaan.

Blogikirjoituksensa jälkeen Kurhinen yllättyi saamastaan palautteesta, jota tuli runsain määrin.
– Olen erittäin positiivisesti yllättynyt, miten ihmiset ovat nii ilolla ottaneet tämän uutisen vastaan :)! Suurin osa palautteesta on ollut hyvää ja tietysti ripaus huumoria aina siinä on ollut, mut ei se haittaa :D. Yllätyin siitä erittäin paljon, että naiset ovat niin mielenkiinnolla tämän duunini ottanut vastaan ja minuun on ottanut yhteyttä jopa ne jotka ennen ei ole halunneet olla yhteydessä :)! Jopa jonkun hyvinvointiyrityksen toimitusjohtaja otti yhteyttä, sanoi että kun valmistun viralliseksi vaginahierojaksi niin voisinki tulla heidän isoon seminaariin puhumaan siiitä, että näin :D! No jopas, olen todella yllättynyt ja tajunnut sen palautteen perusteella, että kuinka paljon naisilla on sittenkin niitä jumeja siellä alapäässä ja he tarvitsevat apua.  Paineet valmistua nopeammin onkin siis kasvaneet, jotenka olenkin tässä kovasti harjoitellut tyynyllä hieromista ja tietysti muutamalla koeihmisellä, koska haluan pian päästä auttamaan pimppi jumissa olevia naisia, koska niitä on luultua enemmän tässä Suomen maassa.
antti-kurhinen-selfie
Kurhinen on jopa saanut kuvia vaginoista.
– Moni on myös lähetellyt minulle vaginankuvia ja kysellyt, että mitenkös minä avaan tämmöisen römpöttimen tai sitten toimmoisen toosan.  Jotkut lähettelee mummojen toosia. Okei, jotkut vain pilailee tietty, mutta jotkut varmasti ovat oikeestikkin kiinnostuneita asiasta. No siihen minulla on monet niksit ja tietysti niin kuin sanonnassa menee ”harjoitus tekee mestarin” ;)! Ja enhän minä heti kaikkea voi tietää, jotenka olkaa maltillisia minulle myös arvon ihmiset, ei kukaan ole seppä syntyessään ;).
Tv-persoona on niin innostunut tulevasta aluevaltauksestaan, että etsii nyt ensimmäistä ”koekaniinia” ilmaiseen hierontaan, jonka hän aikoo kuvata videolle, intiimialueet luonnollisesti peitettynä.
– Olenkin nyt sitten ajatellut tässä kun niin moni kyselee ja kun niin monia asia kiinnostaa niin paljon, kysmyksiä tulee minulle roppakaupalla varsinkin facebookissa, tinderissä naisilta, sähköpostiin, niin olen päättänyt toteuttaa semmoisen jutun, että joku teistä saa tulla minun koehierottavaksi ja saa sitten antaa palautetta siitä minkälaista tämä hierontani oli, sekä mitä kaivattaisiin lisää. Tämä kaikki sitten kuvataan videolle ja julkaisemme teille muille nähtäväksi. Tietenkin intiimit paikat peitämme peitolla, jotenka sitä ei tarvi pelätät että ihana simpukkanne pääsee näkee päivänvaloa ;)!  Muuten tosiaan homma tulee nauhalle. Eli nyt siis etsitääntositarkoituksessa rohkeaa, avointa, sosiaalista, mielellään kaunista ja paljon jumeja sekä traumoja alapäähän saanutta neitosta koekaniiniksi!
Monta rautaa tulessa mielellään pitävä Kurhinen on myös ideoinut asunnottomille ilmaisen parturoinnin Helsingissä maanantaina 17.10.
Lue koko kirjoitus Antti Kurhisen blogista!
 
Kuva: Marvy on a journey


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...