Suomalaismies kyllästyi "kaunotarten" huijauksiin Facebookissa – teki hauskan vastaiskun!

Kaikki Facebookissa kirjoilla olevat tietävät, että siellä on valitettavan paljon feikkiprofiileita, joilta saattaa tulla kaveripyyntöjä ja jopa suoria viestejä, jotka yleensä johdattelevat jonkinlaiseen huijaukseen.
Nämä feikkiprofiilit esittävät usein olevansa kauniita naisia, jotka haluavat miehiä ystävikseen. Feikkiprofiili nimeltä Stefanova Daniela lähetti Tom-nimiselle suomalaismiehelle viestiä, jossa hän kysyi kuinka tämä voi.
Tom päättikin tehdä kysymykseen hauskan vastaiskun. Aluksi Tom kertoi, että ihan hyvää kuuluu ja jatkoi kertomalla arkipäiväisistä asioistaan. Sitten hän täräytti naiselle kysymyksen: ”Tässä vaiheessa kysysinki, ei sulla olis paria kymppiä heittää ku pitäis pääsiäiseks saada 24 päkki ostettua, eukko perkele ei anna kuitenkaan. Pietään tää meiän välillä, jooko?”
Tom myös kertoi feikkiprofiilille, kuinka hauskaa suomenkieli on ääkkösten takia ja päätti antaa kääntöohjelmalle hieman lisähaastetta: ”On teillä hommaa siellä kääntää tätäki juttua ku pistelin aika paljon Ä -kirjaimmia. ” Älä rääkkää sitä västäräkkiä” ”En mä rääkkääkkään” Siinä on Bling tiukilla kun ton selevittää.”
Lue alta Tomin hulvaton vastaisku feikkiprofiilin kalasteluyritykseen.

Lähde ja kuva vastauksesta: Facebook
Kuvituskuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.