NA ja MTV3 tarjoavat MTV3 HD -teräväpiirtokanavan vapaaseen katseluun DNA:n antenniverkossa jääkiekon MM-kisojen ajaksi.
MTV3 HD -kanava avautuu DNA:n antenniverkossa vapaaseen tutustumiskatseluun perjantaina 3.5. jo aamupäivällä, ja ensimmäinen MM-kisalähetys alkaa illalla klo 20.00, jolloin Suomi kohtaa Saksan. Kanava on vapaasti katsottavissa aina kisojen finaali-iltaan 19.5. saakka.
MTV3 HD näyttää jääkiekon MM-kisoista kaikki Suomen ottelut, välierät, pronssiottelun sekä finaalin aitona teräväpiirtokuvana. Lisäksi vapaakatselun ajan tarjolla on MTV3 HD -kanavan koko muukin ohjelmisto urheilusta uutisiin, viihteestä lifestyle-ohjelmiin, kaikki HD-laatuna.
”Olemme erittäin mielissämme siitä, että MM-kiekkolähetykset näkyvät HD-laatuisina myös antenniverkossa. Olemme panostaneet teräväpiirtolähetyksiin merkittävästi, ja DNA:n antenniverkko mahdollistaa Leijonien menestyksen seuraamisen HD-laadulla iloksemme lähes kaikkialla Suomessa”, kertoo Jorma Härkönen, MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja.
MTV3 HD -kanava on vapaakatselun ajan seurattavissa ilman TV-korttia. Jos kanava ei löydy valmiiksi digiboksin tai tv:n kanavalistalta (kanavapaikka 33), DNA neuvoo tekemään uuden kanavahaun laitteen käyttöohjeen mukaisesti.
Antenniverkon teräväpiirtokanavien vastaanotto edellyttää Antenna Ready HD -hyväksyttyä ja T2-virittimellä varustettua televisiota tai digiboksia sekä DNA:n antenniverkon lähettimeen suunnattua VHF-antennia. Antennin suuntauksessa ja mahdollisen uuden antennin asennuksessa avun saa tarvittaessa joko DNA:n kautta tai suoraan alueen antenniurakoitsijalta.
”Antenniverkossamme tarjolla olevan MTV3 HD -kanavan MM-kisalähetykset ovat todella hyvä syy virittää kiinteistön VHF-antenni DNA:n lähettimen taajuuksille, sillä näin myös antennikodeissa päästään nauttimaan huippulaadukkaasta kuvasta ja mahtavasta kisafiiliksestä. MM-kisojen päätyttyä MTV3 HD -kanavan katselua voi jatkaa hankkimalla kotiin DNA Welho Antenni TV-kortti”, kertoo DNA:n tv-liiketoiminnan johtaja Mikko Saarentaus.
MTV3 HD -teräväpiirtokanavan ohjelmisto on sama kuin MTV3 -kanavan, ja kaikki MTV3:n kärkisisällöt esitetään aitona teräväpiirtona. MTV3 HD on seurattavissa DNA:n antenni- ja kaapeliverkossa normaalisti DNA Welho TV-kortilla ilman erillistä kanavatilausmaksua.
DNA:n antenniverkossa on tarjolla kaikkiaan lähes 20 kanavaa, joista yhdeksän on HD-tasoista. Verkko kattaa noin 85 prosenttia suomen talouksista.