Iltalehden mukaan Duudson- ja tanssikilpailutähti Jarppi Leppälä on laihtunut huimasti kovan tanssitreenin vuoksi. Katso kuva uudesta olemuksesta täältä. Mies itse myöntää, että painoa on tipunut yli 10 kiloa ja vaatekaappi on mennyt uusiksi.Yksi Duudsoneiden tempuista on ollut sellainen, jossa Jarpin mahaa käytetään tikkatauluna. Nyt tikkojen luulisi lennähtävän takaisin tiukkojen vatsalihasten ansiosta!
Myös muut kilpailijat ovat kertoneet laihtuneensa. Satu Ruotsalainen kertoo pudottaneensa kesäkuusta yli kahdeksan kiloa. jotkut tanssipuvut ovat jääneet jo pieniksi. Jani Toivola, Siiri Nordin ja Jukka Tammi kertovat myös painonsa pudonneen. Kovat treenimäärät ovat kuluttavia, kilpailijat treenaavat keskimäärin 3-5 tuntia päivässä.
Jukka kertoo myös monen laihduttajan tiedossa olevan salaisuuden: treenin lisäksi kilot alkavat karista, kun syö useammin,mutta pienempiä annoksia. Näin aineenvaihdunta pysyy tasaisena, eikä tule repsahdeltua makeisiin herkkuihin. Todella paljon harjoittelevat ammattitanssijat tosin sanovat syövänsä paljon ja kaikkea, koska kovalla kulutuksella pysyy hoikkana, vaikka sortuisikin rasvaan ja sokeriin.