Vuoden 2012 kilpailun voittaja Susanna Ylitalo

Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty kohua herättänyt Tiina Jylhä -mallikilpailu saa jatkoa. Kauneusbrändin ja TJ-collection tuoteperheen keulakuvaa etsivä kilpailu järjestetään nyt toista kertaa, isommin ja näyttävämmin. Kilpailun järjestäjänä toimii The Lookin kanssa yhteistyössä Niko Väyrysen Luxury Promotions Model Agency.
Hakusessa on terveellisistä elintavoista ja kuntoilusta kiinnostunut kaunotar, jolla olisi myös mielenkiintoa tähdätä kansainvälisiin bikini fitness -kilpailuihin. Kauneusleikkaukset ovat sallittuja, kuten kaikissa kansainvälisissä kisoissa tänä päivänä. Voittajaa odottaa entistä upeammat palkinnot: vuodeksi ilmaiset palvelut The Lookissa, tuotepalkinnot, valmennus, ulkomaan matka, sekä mallisopimus Luxury Promotions Agencyssa.
Tiina myöntää ensimmäisen kilpailun opettaneen paljon:
”Nyt osasimme varautua etukäteen paremmin tulevaan. Koska meillä on niin vahva pohja fitness-puolella, päätimme tällä kertaa suunnata bikini fitness-tyyppisen mallin etsimiseen, jolla kiinnostaisi ehkä myös treenata kisoihin. Haemme urheilullisen näköistä unelmavartaloa, mutta myös kasvot ovat myös tärkeä osa arvostelussa. Bikini fitneksessä ei missään nimessä saa olla liian lihaksikas.”
Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn mallikisan ympärillä kuohui, kun yksi finalisteista poseerasi samaan aikaan brändille epäedullisesti miestenlehden kannessa. Hänet jouduttiin diskaamaan kilpailusta, ja tilalle nostettiin ensimmäiseltä varasijalta helsinkiläinen Susanna Ylitalo. Lopulta Susanna voitti sekä yleisöäänten enemmistöllä, että tuomariäänillä kisan ylivoimaisesti.
”Seurasin itse viime vuoden kilpailua mielenkiinnolla ja pidin kovasti sen ideasta. On siis kunnia olla järjestämässä nyt tänä vuonna tätä kilpailua! Kilpailijoiden haku on nyt käynnistynyt ja uskon vahvasti, että saamme tänä vuonna kasaan entistäkin tasokkaammaan finaalikymmenikön,” kommentoi Niko Väyrynen alkavasta yhteistyöstä.
”Kilpailu suhtautuu muun muassa myönteisesti kauneusleikkauksiin. Olen itse vahvasti sitä mieltä, että kauneusleikkaukset kuuluvat ehdottomasti tämän päivän kauneuskilpailuihin. Kansainvälisissä kilpailussa ne ovat olleet arkipäivää jo vuosien ajan. Valitettavasti Suomessa eletään kauneuskilpailujen osalta tässäkin suhteessa menneessä.”
Haku kilpailuun alkoi 3.9., ja hakuaikaa kisaan on syyskuun ajan. Finalistit esitellään 11.10 Seiskan bileristeilyllä, ja finaali on 4.11. Summer Up Cruise – risteilyn yhteydessä Silja Europalla. Hakemukset lähetetään kasvo ja vartalokuvan kera osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja hakuohjeista täällä