Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty kohua herättänyt Tiina Jylhä -mallikilpailu on saanut jatkoa, ja kymmenen finalistia on nyt julkistettu. Kauneusbrändin ja TJ-collection tuoteperheen keulakuvaa etsivä kilpailu järjestetään nyt toista kertaa. Kilpailun järjestäjänä toimii The Lookin kanssa yhteistyössä Niko Väyrysen Luxury Promotions Model Agency.
Finalistikymmenikkö esiteltiin ensimmäisen kerran viime viikon 7päivää-bileristeilyllä, ja kuvat tytöistä julkaisi ensimmäisen kerran Iltalehti maanantaina. Finalisteista löytyy useampikin jo entuudestaan julkisuudesta tuttu kasvo, muunmuassa Supermarjo – ohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttu Sofia Mäkinen, Seiskan hallitseva Vuoden Tähtityttö, sekä silikonikeskusteluissa viime aikoina esillä ollut Marianne Kallio. Kilpailussa on kauneusleikkaukset sallittu, mutta joukosta löytyy myös muutama luomu. Finalistit valittiin 118 hakemuksen joukosta.
Hakusessa on terveellisistä elintavoista ja kuntoilusta kiinnostunut kaunotar, jolla olisi myös mielenkiintoa tähdätä kansainvälisiin bikini fitness -kilpailuihin. Kauneusleikkaukset ovat sallittuja, kuten kaikissa kansainvälisissä kisoissa tänä päivänä. Voittajaa odottaa entistä upeammat palkinnot: vuodeksi ilmaiset palvelut The Lookissa, tuotepalkinnot, valmennus, ulkomaan matka, sekä mallisopimus Luxury Promotions Agencyssa.
Finaali järjestetään 4.11. Summer Up Cruise – risteilyn yhteydessä Silja Europalla. Voittaja valitaan sekä tuomariäänin, että katsojien äänten perusteella. Omaa suosikkiaan voi äänestään finalistien esittelysivulla.