Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni!

Virolais-juutalainen bloggaaja, viihdetoimittaja ja designer Helena-Reet Ennet, jolla on yli 2 miljoonaa seuraajaa OHMYGOSSIP-sivustoillaan, kertoi Metropoli.netille, että muut naiset jahtaavat hänen aviomiestään sumeilematta.
– Mieheni on supermukava, tiedän sen – ja niin tietävät myös monet muutkin! Margus on pitkä, komea, kiltti, viisas sekä taitava bisnesmies. Kun puolisona on hyvin koulutettu herrasmies, joka hallitsee bisnekset (Helena-Reet Ennetin aviomies on yksi parhaiten palkattuja ja arvostettuja talousasiantuntijoita Skandinavian, Baltian ja USA:n markkinoiden julkaisujen johtokunnissa), rakastaa lapsia ja on täydellinen niin monin tavoin, se ei todellakaan ole helppoa!
– Joskus minulle tulee siitä hieman epävarma olo… koska jotkut naiset, jotka jahtaavat häntä ovat kauniita kuin supermallit, eivätkä lainkaan tyhmiä! Todella monet naiset ovat mieheni perässä, vaikka he tietävät, että hänellä on vaimo ja kaksi lasta! Jopa jotkut ”hyvistä” (tyttö)ystävistänikin tekevät sitä. Joskus ystävät jäävät kylään yöksi ja on säälittävää katsella, miten he yrittävät tehdä ”vaikutuksen” mieheeni. Kerran yksi nainen, joka oli meillä yötä, tuli makuuhuoneeseemme pikkuhousuissa, muuten alasti, sanomaan meille ”hyvää yötä.” Se oli niin naurettavaa, että jopa mieheni mielestä hän meni liian pitkälle. Ihmisten pitäisi keskittyä omaan elämäänsä. Jos yrität tuhota jonkun toisen elämän, tavoitteesi eivät ole kovin kauaskantoisia. Huijaat vain itseäsi! Rakenna onnesi vahvalle ja rehelliselle pohjalle, niin olet ikuisesti onnellinen!
Lisää Helena-Reetistä:
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä!
Hennan seksikkäät uudet kuvat!
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat!
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.