Uuden luomumissikisan tuomaristossa myös Riitta Väisänen – hakuaika päättyy pian!

Miss EW 2017 -kisa on uudenlainen kauneuskilpailu, jossa etsitään aitoa luomukaunotarta. Haussa on luonnollisen kaunis naapurintyttö, jolle ei ole tehty minkäänlaisia kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Kauneuskilpailuja jo vuosia järjestämässä olleen Henna Peltosen luotsaamassa kisassa ei sallita myöskään tatuointeja eikä esimerkiksi irtoripsiä.

Luonnollisen kauneuden lisäksi osallistujalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä sekä hyvämaineisuutta. Voittaja tulee toiminaan esimerkkinä sekä roolimallina etenkin nuorille ja hän käy mm. kouluissa kannustamassa ja rohkaisemassa nuoria hyväksymään itsensä omana itsenään.
Kilpailun tuomaristossa nähdään myös yksi aikamme upeimmista misseistä, vuoden 1976 Miss suomi ja Miss Eurooppa Riitta Väisänen.
Mainosstudio Sanna H kuvaa finalistit kesän aikana Jämsänkosken Aarresaari-kotiseutumuseolla. Finaaliviikonloppu huipentuu 28. – 29.7.2017, jolloin finalistit esiintyvät Jämsänkosken markkinoilla ja finaali käydään Jämsänkosken tunnelmallisessa Ilveslinnassa. Kisa toteutetaan Peltosen mukaan alusta asti vanhoja kauneusihanteita sekä perinteitä kunnioittaen. Missimamma lupaileekin kisaan aitoa suomifilmimäistä tunnelmaa.
Lähetä kuvallinen hakemus 31.3.2017 mennessä osoitteeseen [email protected]

Kisan kulkua voi seurata myös Facebookissa.
Kuva: Sanna H


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...