Uusi Duudsonit Activity Park avataan Espoon Isoon Omenaan 13.10.

Duudsonit kannustavat liikkumaan.

Perjantaina 13.10. klo 13:00 kauppakeskus Isoon Omenaan avataan uusi Duudsonit Activity Park. Puisto tarjoaa loistavat puitteet temppuiluun, liikkumiseen ja itsensä haastamiseen. Espooseen avattava puisto on kolmas Duudsonit Activity Park. Kaksi muuta puistoa sijaitsevat Torniossa sekä Duudsoneiden kotikaupungissa Seinäjoella.
– Duudsonit -puistot ovat paikkoja, joissa olisimme halunneet viettää aikaa nuoruudessamme. Niissä pystyy turvallisesti oppimaan uusia taitoja aktiviteettien parissa ja ennen kaikkea pitää hauskaa kavereiden ja perheen kesken. Nyt saamme vihdoin myös pääkaupunkiseudulle oman aktiviteettipuiston, Duudsoneiden Jarno Laasala toteaa.
Intohimo, joka ajoi ryhmän seinäjokelaisia nuoria tavoittelemaan unelmiaan, toimi pohjana myös aktiviteettipuistojen perustamiseen. Parkit ovat olleet Duudsoneiden pitkäaikainen haave. Jarno, Jukka, Jarppi ja HP ovat aktiivisesti mukana puistojen toiminnassa ja ryhmän arvot kuten ystävyys, aitous, luovuus ja toisten kannustaminen näkyvät puiston ilmeessä ja kaikessa toiminnassa. Kaiken lähtökohtana on halu tarjota kaikenikäisille paikka, jossa voi turvallisesti haastaa itseään, kokeilla rajojaan, liikkua ja pitää hauskaa.
Espoon Ison Omenan paraatipaikalle avattava puisto on pinta-alaltaan huikeat 3 500 neliömetriä. Tämä pitää sisällään mm. laajan freestyle trampoliinialueen, skeittiparkin, bagjump- ja foampit –hyppypaikkoja sekä peli- ja kiipeilymaailmat. Puistosta löytyy myös Suomen suurin Ninjaseikkailu-rata, jossa kaikenikäiset temppuilijat pääsevät testaamaan vauhtiaan upealla esteradalla. Espoon puiston poikkeuksellisen laajaa aktiviteettitarjontaa täydentää ravintola Pirttihirmu. Kesäksi 2018 ravintola ja puisto tulee laajenemaan 2 500 neliön terassi- ja ulkoaktiviteettialueella.
– Liikunnallinen ilo ja itsensä ylittäminen ovat hyvinvoinnin kulmakiviä. Nuorten ja aikuisten joukossa istutaan usein pitkiä päiviä kouluissa ja kokouksissa. Haluamme kannustaa ihmisiä nousemaan ylös ja liikkumaan! Isoon Omenaan on äärettömän helppo tulla ja olemme etuoikeutettuja, kun voimme tuoda Duudsonit Activity Parkin jo ennestään loistavien palveluiden yhteyteen hienoon kauppakeskukseen, Duudsonit Activity Parkin kehitysjohtaja Tomi Nyman hehkuttaa uuden puiston avaamista.
Duudsonit Activity Park Espoo Iso Omena – avajaiset 13.10. klo 13:00.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.