Uusia kuvia Maisa Torpan ja IT-rakkaan vitivalkoisesta lemmenpesästä

Kohublondi Maisa Torppa on asettunut Nurmijärvellä sijaitsevaan lemmenpesäänsä, jonka hän omistaa yhdessä IT-alalla johtajana toimivan Mikko-rakkaansa kanssa.

Vielä syyskuussa kaksikko väitti kiivaasti olevansa vain ystäviä, kun Maisa oli menossa naimisiin kihlattunsa, WRC-kuski Jari-Matti Latvalan kassa, mutta nyt he asuvat omassa talossaan.

Seiskan mukaan Mikko osti 205-neliöisen talon lokakuun lopussa 365 000 eurolla, josta Maisa sai kuukautta myöhemmin 48,6 prosenttia 177 500 eurolla. Lehden mukaan talo sijaitsee pienehköllä tontilla, jossa on 1 496 neliötä.

Talon sisustus on huomiota herättävän valkoista, sillä kovin monia muita värejä ei sisältä näytä löytyvän, ainakaan Maisan julkaisemissa kuvissa. Jopa joulukuusen koristeet ovat pääsääntöisesti valkoisen ja hopean värisiä.

Alla Maisan julkaisemia sisäkuvia uudesta vitivalkoisesta kodistaan.

View this post on Instagram

Yhteistyössä @ellosofficial kanssa ✨ Tänä vuonna joulu tulee aivan liian nopeasti! Joulu on vuoden paras aika ja haluisin fiilistellä sitä joka minuutti! ❤️ Yleensä oon tosi ajoissa mutta tänä vuonna mulla on vielä kaikki lahjat ostamatta. Onko sullakin? Ei hätiä, nimittäin yökkärit ja oloasut on loistava lahjaidea. Ellokselta löytyy mitä ihanempia yöasuja ja niihin yhdistettäviä lämpimiä sukkia. Käy kattomassa mun tämän kuvan asun lisäksi lisää vaihtoehtoja mun stoorista tai bion linkistä 😍 Lisäksi alekoodilla 403462 saat -30% jouluostoksiesi kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta. Koodi käy myös merkkituotteisiin ja huonekaluihin. Hop hop, lemppari lahjat pukin konttiin! 🎅🏼 Alekoodi voimassa 31.12. asti. #ellosfeatured #ellosfashion

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

View this post on Instagram

Home Sweet White Home ❄️ @ripustetturakkaudella

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Kuvat: Instagram / maisatorppa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.