KESÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 200€ asti + 50 ilmaiskierrosta Starburstiin
  • Toisen talletuksen tuplana 200€ asti + 75 ilmaiskierrosta Mega Fortune Dreamsiin
  • Kolmannen talletuksen tuplana 200€ asti + 125 ilmaiskierrosta Gonzo’s Questiin

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands pelattavana ilmaiseksi loppuviikon ajan

Tappavan tarkat ja kuolettavan tehokkaat haamut ovat vapaata riistaa kaikille pelaajille 12.-15. lokakuuta. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands -ilmaisviikonlopun aikana pelaajat pääsevät nauttimaan Bolivian luonnonkauniista maisemista sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla että pc-tietokoneilla.

Samalla pelattavana on vasta julkaistu Ghost War -pelitila, jossa kaksi neljän pelaajan tiimiä kohtaavat toisensa pelaaja vastaan pelaaja -moninpelissä. 12 erilaisesta hahmoluokasta ja useasta erilaisesta pelikartasta koostuva pelitila tarjoaa Ghost Recon Wildlandsin omistajille mahdollisuuden nauttia taktisesta ja jännittävästä sodankäynnistä muita pelaajia vastaan.

Ghost War -pelitilaa laajennetaan ilmaisilla kartta-, hahmo- ja pelitilapäivityksillä lähikuukausien aikana. Samalla Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands -kausikortin ostaneet saavat uusien hahmoluokkien osalta viikon etumatkan päästessään testaamaan materiaalia muita pelaajia aiemmin. Uudet hahmoluokat tulevat ostettavaksi pelin sisäisellä valuutalla lisäsisällön julkaisun aikana.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on armeijateemainen avoimen maailman räiskintäpeli, joka on koko pelikampanjansa osalta suunniteltu pelattavaksi niin yksin kuin jopa neljän pelaajan kesken yhteistyötilassa. On pelaajien päätettävissä miten ja millä varustein erilaiset tehtävät suoritetaan, sillä avoin pelimaailma tarjoaa tukkukaupalla erilaisia kulkuneuvoja, aseita, varusteita ja taitoja tehtävien ratkaisuun. Bolivian monimuotoiseen luontoon ja kaupunkiympäristöihin sijoittuva Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on taktinen toimintapeli, joka soveltuu yhtäältä suoraviivaiseen räiskimiseen kuin taktiseen hiippailuunkin.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on myynnissä sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA