Niko Saarisen ja Jonna Saaren supersuositussa Nikotellen-podcastissa saadaan myös tällä kertaa kuulla rankkoja paljastuksia.

Niko ja Jonna paljastavat rankkoja kokemuksiaan villeistä nuoruuden käty-bileistä (kämppä tyhjänä) eli kotibileistä. Jonna pyytää jo alkuvaiheessa äitiään olemaan kuuntelematta tätä jaksoa, jossa mm. paljastuu, että Jonna on joutunut poliisikuulusteluun sekä pelännyt henkensä puolesta rankassa ampuma-asevälikohtauksessa, ja Niko on harrastanut kotinsa läksiäisbileissä seksiä tytön kanssa ja lauennut sisään.

Nikon nuoruuden useimmat kotibileet juhlittiin yläasteella teknotussuiksi kutsutun tyttöporukan kanssa. Lukiopojat olivat tytöistä innoissaan ja bileissä oli usein varsinaiset orgiat, joissa Niko tosin jäi nuolemaan näppejään. Hän kuitenkin paljastaa harrastaneensa seksiä tytön kanssa jo aiemmin, perheensä muuttaessa uuteen kotiin. Vanhan asunnon läksiäisjuhlissa Niko halusi testata onko hän homo ja harrasti tytön kanssa seksiä. Toimitus ei innostanut häntä hirveästi, mutta sitten eräs asia sai hänet laukeamaan, tytön sisälle. Kuuntele podcastista, mikä se asia oli.

Niko paljastaa, että voisi nyt olla 17-vuotiaan lapsen isä, ellei tyttö olisi mennyt hakemaan jälkiehkäisypilleriä.

Jonnan nuoruuden kotibileissä meno on ollut muilla tavoin hurjaa. Jonna on mm. joutunut poliisikuulusteluun ”tyttöjen illasta”, joka karkasi täysin käsistä ja hieno talo käytännössä tuhottiin kutsuttujen sekä kutsumattomien vieraiden toimesta. Yksi vaurioiden aiheuttajista oli Jonna itse, kun hän nosti käsilaukkunsa, jonka hihna oli hänen huomaamattaan ollut kristallimaljakon ympärillä. Maljakko putosi lattialle, teki ”hirveän lommon” parkettiin ja sai Jonnan kädet vuotamaan verta, kun hän yritti kerätä sirpaleita. Talossa tapahtui kaikenlaista muutakin. Ketsuppia roiskutettiin kattoon, kukkaistutukset revittiin, katolta irrotettiin kattotiiliä ja pudotettiin savupiipusta, ja pihakeinussa oli niin paljon väkeä, että se hajosi. Keinua yritettiin liimata kasaan ja liimaa oli lopulta joka paikassa. Liimojen pyyhkiminen Vallilan pyyhkeillä ei auttanut asiaa.

Jonna kertoo myös vielä rankemmista kotibileistä, kun hän oli noin 14-16-vuotias. Bileissä oli hänen lisäkseen neljä poikaa ja ”alkoholi oli vahvasti läsnä”. Kahdelle pojista tuli riitaa, joka äityi pahaksi. Toinen riitapukareista asui talossa ja katosi yhtäkkiä, Hän palasi aseen kanssa, jonka laittoi toisen riitapukarin otsalle ja huusi: ”Vittu mä ammun sut”. Toinen poika uhitteli takaisin: ”Vittu ammu, tee se, ammu, ammu!” Jonna kertoo ajatelleensa, ettei aseessa voinut olla panosta, mutta sitten poika siirsi asetta hieman sivuun otsalta ja laukaisi. Kuului karmea pamaus ja luoti teki seinään ison reiän. Jonna kertoo pelänneensä henkensä puolesta, mutta ei muista tarkkaan miten tilanne lopulta päättyi. Poika kuitenkin kätki betoniseinään tulleen reiän vetämällä sen eteen lipaston. Jonna järkyttyi kokemuksesta niin suuresti, että on sulkenut sen mielestään eikä ole kertonut siitä kenellekään.

Myös Niko on nuoruudessaan kohdannut kammottavan tilanteen, kun hänen tuttunsa tapettiin hänen rappukäytävänsä eteen. Niko oli tuolloin kaverinsa kanssa samassa pihassa ja kertoo, miten läheltä piti, ettei sama tapahtunut heille.

Kuuntele nämä sekä monet muut rajut paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.