MTV3-kanavan suosittu Salatut elämät -sarja sai viime syksynä uutta vahvistusta, kun psykiatrina työskentelevän Robinin rooliin hyppäsi näyttelijä Juho Orpana.

Juho on päässyt tekemään töitä etenkin Elina Taalasmaata näyttelevän Inna Tähkänen kanssa.

– Roolihahmoni on toiminut Elinan psykiatrina, joten sen myötä meillä on ollut runsaasti yhteisiä kohtauksia Innan kanssa. Robinin taival sarjassa on lähtenyt aika tasaisesti ja rauhallisesti käyntiin. Kannattaa seurata, mitä kevät ja tuleva vuosi tuo tullessaan hahmolleni, Juho toteaa Metropolille.

Rauhallisesta alusta huolimatta Juho on ehtinyt saamaan hahmostaan jo palautetta.

– Suurin osa palautteista on tullut sosiaalisen median kautta ja satunnaisesti myös ihmiset ovat pysäytelleet minua kaupungilla. Olen saanut ainoastaan positiivista palautetta työstäni.

Salatut elämät on Juholle ensimmäinen iso tv-työ. Hänet on aiemmin nähty muutaman jakson sivurooleissa muun muassa tv-sarjoissa Syke, Karppi ja Ex-onnelliset. Näyttelemisen lisäksi Juhoa työllistää Karhun pojat -niminen yritys, joka toimittaa elokuva- ja tv-tuotantoihin näyttelijöitä viranomaisten rooleihin.

– Olemme mukana myös eri produktioiden suunnittelussa ja opetamme näyttelijöille muun muassa aseen käyttöä. Ryhmässämme on niin entisiä kuin nykyisiäkin poliiseja ja ihmisiä, joilla on muun muassa puolustusvoimataustaa.

– Minun oma taustani aseiden parissa on alkanut armeijasta, mutta olen harrastanut myös pitkään metsästystä. Tänä päivänä harrastan urheiluammuntaa ja sovellettua reseviläisammunta, johon olen kouluttautunut.

Junon yllättäviin harrastuksiin kuuluu myös mehiläishoito.

– Hommasimme muutama vuosi sitten ystäväni kanssa mehiläispesän. Nyt olemme tuottaneet hunajaa omaan käyttöön ja myyntiin.

– En tiedä, onko yhtään mehiläistarhaajaa, jota mehiläinen ei olisi pistänyt. Tiedän, miltä pistos tuntuu, mutta sulassa sovussa ollaan mehiläisten kanssa.

Lue myös:

Juho Orpana hyppää Salatut elämät -sarjaan uutena kasvona – pyörittää hunajabisnestä ja roolittaa näyttelijöitä viranomaisten rooleihin

Esko Kovero avautuu yksityiskohdista Salatut elämät -sarjan kulissien takaa – ”Hitto se olisi hirveää”

Salatut elämät -tähti Raimo Grönberg muistelee pikkutuhmien kohtausten kuvaamista: ”Siviilissä mummot alkoivat iskeä silmää”