Kun arki on hektistä ja stressaavaa, saa Vain elämää -sarjassa mukana oleva Anna Abreu suuresti voimaa ympärillään olevilta rakkailta ihmisiltä. Yksi tärkeimmistä ihmissuhteista on Abreulle hänen suhteensa hänen aviomieheensä, ammattilumilautailija Lauri Heiskariin.

LUE MYÖS: Anna Abreu lataa suoran mielipiteensä naisiin kohdistuvasta seksismistä – ”Olen kokenut sitä koko urani ajan”

– Laurin kanssa minut tekee onnelliseksi se, että minulla on turvallinen olo hänen kanssaan, ja voimme puhua aivan kaikesta, Abreu iloitsee Metropolille.

– Eihän siitä ole epäilystäkään, että tällaiset arvokkaat ihmissuhteet – oli kyseessä sitten parisuhde tai ystävyys – ovat elämän suola, hän kiteyttää.

Abreu on myös hyvin eläinrakas, ja hän on kertonut avoimesti sosiaalisessa mediassa ihastuksestaan saksanpaimenkoiria kohtaan. Vuosi sitten kesällä Abreuta kuitenkin kohtasi suuri suru, kun hänen 13-vuotias Hannibal-koiransa jouduttiin lopettamaan.

Hannibalin kuolema oli Abreulle kova paikka.

– Tietysti kun koiran hankkii on pakko varautua, että siitä täytyy joskus myös luopua. Mutta kyllä tämä on ollut minulle yksi elämäni rankimmista kokemuksista. Oli todella vaikeaa tehdä päätös Hannibalin lopettamisesta.

Abreu sanoo kuitenkin ymmärtävänsä, että elämä jatkuu myös lemmikin kuoleman jälkeen.

– Ikävä tulee silti aina olemaan kova, hän summaa.

Lue myös:

Anna Abreu ja Lauri-rakas julkaisivat hempeitä yhteiskuvia: ”Pidetään tämä rakkaus”

BB-Kristiina kritisoi rajusti Anna Abreun kappaleen sanoja – näin Abreu vastasi!