Syksyllä alkavaan Rantabaari-sarjaan uutena kasvona hypännyt Ingrid Gräsbeck tuntee olonsa haikeaksi kuvausten päättymisestä.

Rantabaaria on kuvattu koko kesän ajan Helsingin merellisissä maisemissa, ja nyt sarjan neljäs tuotantokausi on saatu purkkiin. Gräsbeck kertoo, että on yrittänyt nauttia jokaisesta hetkestä täysin siemauksin.

– Olen pyrkinyt olemaan vahvasti läsnä jokaisessa hetkessä. Tällainen tietoinen pysähtyminen on auttanut minua ottamaan kaiken irti kuvauksista, Gräsbeck kertoo Metropolille.

Gräsbeck on tehnyt paljon kohtauksia esimerkiksi näyttelijä Matti Leinon kanssa. Nainen kertoo kaksikon viettäneen hulvattoman hauskoja kuvauspäiviä.

– Olemme nauraneet ihan täysillä. Tämä on ollut jotain niin hauskaa ja ainutlaatuista, Gräsbeck hymyilee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Yksi ikimuistoisimmista kohtauksista Gräsbeckille on tänä kesänä ollut kohtaus, jossa hän suutelee erään vastanäyttelijänsä kanssa.

– En voi paljastaa paljoa kohtauksesta, mutta seisoimme sitä kuvatessa vastanäyttelijäni kanssa kasvot vastakkain, noin sentin päässä toisistamme, Gräsbeck pohjustaa.

– Sitten yhtäkkiä kuuluu, kun kameramies huutaa, että: ”avaa aukkoa”. Tämä oli tietysti kameratermi, mutta minua alkoi naurattamaan aivan hirveästi. Tokaisu oli niin hulvaton tässä tilanteessa.

– Vastasin vain, että: ”joo, yritetään”, Gräsbeck nauraa.

Gräsbeck on teatteritaiteen maisteri, joka on valmistunut sekä AMDA:sta (American Musical and Dramatic Academy) että Royal Conservatoire of Scotlandista. Hän on tehnyt lukuisia produktioita erityisesti teatterin puolella niin Yhdysvalloissa kuin Iso-Britanniassa.

Gräsbeck näytteli Arielin roolin viime syksynä Helsingin Kaupunginteatterin Pieni merenneito -musikaalissa, joka sai ensi-iltansa vuonna 2019.

Lue myös:

Rantabaari-tähti Matti Leino kertoo avoimesti, miltä tuntuu näytellä mielisairasta henkilöä – ”En anna yhdenkään hetken mennä ohi”

Rantabaari-sarjan uusi tähti Hennariikka Laaksola on tuttu Uusi päivä -sarjasta: ”Minulla on ikävä entistä työyhteisöä”