Kristianin heimoneuvostossa vieraana nähdään Selviytyjistä ulos äänestetty laulaja ja näyttelijä Elias Gould. Selviytyjät on ensimmäinen tosi-tv-ohjelma, johon Elias päätti osallistua.

Elias on pitänyt Selviytyjät-ohjelmaa sen verran kilttinä ja viattomana formaattina, ettei hän osannut aavistaa, että sarjan tapahtumista voisi syntyä kohuotsikoita. Hän ajautui kuvauksissa Selviytyjät-historian rajuimpaan riitaan rokkari Archie Cruzin kanssa. Aiemmin otsikoihin nousi hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, joka ehdittiin leimata naisvihaajaksi ja sovinistiksi sanomistensa perusteella.

TAUSTAA: Archie Cruz avautuu podcastissa rajusta riidastaan Elias Gouldin kanssa: ”Mä olisin varmaan saanut saman tien fudut koko saarelta”

– Tällä kaudella on ollut keskusteluaiheita, jotka ovat nousseet isosti pintaan. Se muuttaa fiilistä. Sä et ole enää mukana viihdeohjelmassa, vaan formaatissa, mitä ihmiset tarkkailevat sillä silmällä, että mitähän tästä voisi seuraavaksi jauhaa, Elias aloittaa.

Kristianin mukaan ohjelmasta ei välity todellisuus.

– Me kaikki olimme siellä suhteellisen hyvissä väleissä. Se ei usein välity niissä jaksoissa. Siinä ei näytetä sitä, kun istumme keskenään iltanuotiolla ja puhumme elämämme synkimmistä aiheista. Sieltä jää paljon näkemättä sitä, mitä tapahtuu kameroiden sammuttua, Kristian sanoo.

– On ihan hyvä muistuttaa siitä, että jokainen meistä saattoi mennä haastatteluun kiroillen ja huutaen sitä, miksi haastattelupaikka on niin pitkällä ja miksi on taas mun vuoro osallistua haastatteluun. Meidät saatettiin tulla myös herättämään haastatteluun kesken unien, Elias sanoo.

Elias ja Archie ovat sopineet riitansa.

– Puhuimme heti sen jälkeen. Lisäksi olemme soitelleen siitä viimeksi pari viikkoa sitten ja käyneet läpi, että kaikki on varmasti hyvin. Kärpäsestä pääsi syntymään härkänen. Jos lähettää meidän kaltaisia tyyppejä saarella asumaan, niin kolmen viikon jälkeen jotain tapahtuu.

– Ei ollut omaa kypsintä käytöstä, mutta olen saanut siitä ymmärrystä. Ihmiset ovat tajunneet tosi hyvin, että se tapahtui saarella ja pelin sisällä. Ei kannata sekoittaa sitä tähän, mitä oikeassa maailmassa tapahtuu. Uskon, että suurin osa kansasta pitää tätä hyvänä viihteenä.

Lue myös:
Kristian Heiskari kärsi pahasta krapulasta Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – avautuu tapahtumista: ”Olihan se sikamainen temppu”

Kristian Heiskarilta suora kannanotto Archie Cruzin ja Elias Gouldin jättiriitaan Selviytyjissä: ”Päätin vaihtaa seuraa”

Amanda Harkimolla erikoinen syy, miksi ei ole ajatellut voivansa osallistua Selviytyjiin – hämmästyy Kristian Heiskarin vastauksesta!