Tv-kasvo ja hotellialan yrittäjä Riina-Maija Palander avautuu Metropolille pitämässä blogissaan syistä, jotka saivat hänet muuttamaan tänä syksynä Espanjaan. Hän kamppaili ennen etelän lämpöön muuttamista pahojen terveysongelmien kanssa.

– Kaikki alkoi lähinnä mustana painajaisena, joka ei vaan halunnut loppua. Näin jälkeenpäin tajuan olleeni täysin autopilotilla; lapset kouluun, työhommat, lapset koulusta ja lasten iltahommat ja sit nukkumaan, Riina-Maija kirjoittaa ja jatkaa:

– Suorittajakeskeisenä ihmisenä suoritin päiviä menemään, kunnes eräänä kauniina päivänä kroppa sanoi seis ja löysin itseni sairaalan pedistä tulehdusarvojen noustua huippulukemiin. Stressi kuulemma. Loppuunpalaminen.

Hän myöntää ajatuksen Espanjaan muutosta syntyneen kevään aikana.

– Tai oikeastaan olen ollut palaamassa joka syksy, mutta viime syksynä koronan toinen aalto sai minut pysymään Virossa. Tämän sirkuksen siirtäminen on jo itsessään niin suuri ponnistus, ettei sitä ihan käden käänteessä edes realisoida. 

Lue koko blogi täältä.

Lue myös:

IL: Riina-Maija Palander ottaa kantaa huhuihin talousahdingosta – avautuu epäselvästä kiinteistökuviosta

Kalle Palander julkaisi yllättävän myynti-ilmoituksen – sai seuraajat sekaisin: ”Onko vaimosi myynnissä?”

Me Naiset: Riina-Maija Palander paljastaa kauneusoperaationsa: ”Kaikista tulee vanhoja rusinoita, mutta sen voi tehdä kauniistikin”