Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin aviolitto päättyy virallisesti tämän viikon perjantaina, mutta vaikka Tukiainen herjaa aviomiestään julkisuudessa jatkuvasti, halusi hän vielä yrittää pelastaa pariskunnan suhdetta. Ilta alkoi romanttisissa merkeissä, mutta päättyi putkareissuun.
Arto Länsman oli eilen juhlimassa itsenäisyyspäivää Tampereella kun Johanna ilmestyi paikalle. Arton kertoman mukaan Johanna halusi tulla lämmittelemään heidän suhdettaan, ja pari söikin yhdessä hienon illallisen. Ongelmat alkoivat kun he päätyivät samaan hotellihuoneeseen. Huoneessa mustasukkaiseksi heittäytynyt Tukiainen raivostui Artolle ja löi miestä punaviinipullolla päähän. Isku oli niin voimakas, että pullo särkyi ja Arto sai päähänsä usean sentin mittaisen verta vuotavan haavan. Hotellin henkilökunta kutsui tapauksen johdosta paikalle poliisit, jotka veivät sekä Tukiaisen, että Länsmanin mukanaan. Arto päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi, mutta Tukiainen joutui viettämään yönsä putkassa.
Riidasta huolimatta Johanna otti heti sellistä päästyään yhteyttä Artoon. – Johanna laittoi viestin heti kun pääsi vapaaksi. Haluaa tavata mut tänään, kertoo Arto Länsman.